facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for AMD Bilcenter AB

AMD Bilcenter AB

About

Bilverkstad,Bilförsäljning,Billackering

Story

AMD Bilcenter AB är en bilverkstad som servar och reparerar alla vanligt förekommande bilar. Oavsett om det handlar om bilservice eller reparation, gör vi vad som är bra för just din bil – och din plånbok. Om din bil omfattas av garantier, fortsätter de att gälla också efter ditt besök hos oss. Det beror på att vi utför bilservice och reparationer enligt biltillverkarens anvisningar – och att vi använder reservdelar av föreskriven kvalitet.
Servar du din bil hos oss på AMD Bilcenter AB ingår dessutom MECA Assistansservice i ett helt år.
Du kan känna dig trygg med att lämna in din bil till oss. MECA-stämpeln du får i serviceboken talar om att du varit extra rädd om din bil.

Address: Fräsarvägen 3, 14250 Skogås, Stockholms Län, Sweden
Phone: 0851510140
City: Skogås
Zip Code: 14250


Opening Hours

Monday: 08:00 - 12:00


related searches: Atracco Group AB, Allbildelar
Reviews
Dolda fel, bilen paj påväg hem från bilhandlaren, lyssnar ej på Arns beslut, skandal!Tjänster: Motorreparationer
Jätte trevligt personal med proffsigt utförande arbete
Otroligt hjälpsamma då jag fått hål på däck ventilen. Lagades provisoriskt eftersom jag fick tid för däckbyte dagen efter.
Skulle köpa en bil. Bor i Skåne, skickade dit min dotter. Efter att ha varit ut för försäljning i över ett år såldes den samma dag som vi skulle titta på den. Märkligt kan man tycka. Dessutom hörde de inte av sig och berättade att bilen var såld...
Återkommande kund. Det är väl det bästa betyget? Hade bokat via Meca.se. Visade sig att man måste invänta bekräftelse. Så boka en tid nästföljande dag via webben.
Garanterat inte en bilhandlare som är seriös. Lägger upp annonser där bilarna har en utrustning , när bilarna hämtas är allt vad tillbehör, fälgar och annat utbytta mot skräp som om du har tur passar till bilen
Köpte en bil där som tyvärr fick fel på elektroniken efter tre dagar. Ringde säljaren Daniel och dem hämtade bilen, fixade den sen levererade den hem till mig. Kan varmt rekommendera dem.
Jag är chaufför och betalar inte notan, men har fått bra bemötande och snabb service. Seriös bedömning av tidsåtgång för reparation av plåtskada och andra åtgärder.
Jättebra service. Trevlig personal
Comment on this business

to add AMD Bilcenter AB map to your website;