facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for American Diner

American Diner

About

All American hamburgers and pizzas. Stay, or take away!

Story

Södra Gotlands självklara 'hamburger place', som även erbjuder pizza - amerikanska som italienska, à la carte, och lunch måndag till fredag 11-14.

Address: Storgatan 46, 62350 Hemse, Sweden
Phone: +46498659659
City: Hemse
Zip Code: 62350


Opening Hours

Monday: 11:00 - 19:00
Tuesday: 11:00 - 19:00
Wednesday: 11:00 - 19:00
Thursday: 11:00 - 19:00
Friday: 11:00 - 19:00
Saturday: 11:00 - 19:00
Sunday: 11:00 - 19:00


related searches: American Diner Berlin, American Diner Karlsruhe, The Sixties Diner, Sixties Diner Berlin, CINECITTA Nürnberg, Route 66 Berlin, Lieferando, PURiNO Karlsruhe
Similar places near
Hemse Restaurang & Pizzeria Hemse Restaurang & Pizzeria 4 meter Dagens Lunch, Pizzor, Amerikanska pizzor, à la carte, Hamburgare, Kebab.
Fenicia Pizza Fenicia Pizza 22 meter Pizzan är bra. Inredning har inte fått mycket fokus, men det funkar. Supertrevlig per...
Reviews
Hamburgarna är hemmagjorda av högrev och väldigt goda och saftiga. Resten av maten var okej men uppläggningen väldigt tråkig. Salladsbuffé finns som är okej. När vi var där var det väldigt mycket folk och få i personalen så vi fick vänta en stund på maten. Det finns relativt gott om sittplatser men mörkt och murrigt på nedervåningen, bättre på övervåningen.
5 för halloumiburgaren och såserna Väldigt trevlig och behjälplig personal! Rekommenderas om man är sugen på en brq burgare eller god pizza!
Det var helt fantastiskt. Det fanns riktigt goda bröd + pizza sallad och olika såser. Pizzan var bara perfekt och hamburgaren var saftig och lite röd innuti alltså perfekt också. Dock så fanns det bara en toalett med lång kö. Men overall super.
Världens bästa hamburgare som vi åt. Trots att det var många gäster inne fick vi maten ganska snabbt. Barnen åt Burger Boy o vi tog Amerikansk burgare. Alla ingredienser samakde gott och fräsch! Såååå gott Jag skulle rekommendera mycket!!!!!
Fruktansvärt dålig mat, grönsakerna och dressingen smakade gammalt/härsket. Tråkig miljö, väldigt sunkigt! Skulle aldrig rekommendera någon att gå dit, vi var de enda där och jag förstår inte hur de går runt alls.
Rekommenderar detta matställe till alla Fantastiskt god mat o gudomligt trevlig personal Bästa i hela Hemse
Helt värdelös service, krångel i kassan, tråkig miljö, maten smakar inget, tråkigt upplägg, äcklig mayo till ALLT
Väldigt trevlig personal! Goda burgare och goda pizzor!
Små portioner, risig uteservering, ingen vidare service, men rätt bra nachotallrik.
Trött ställe med trötta burgare. Ofräscha grönsaker och burgare med mkt brosk.
Comment on this business

to add American Diner map to your website;