facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Amitai

Address: Fredsgatan 3D, 73331 Sala
City: Sala
Zip Code: 73331


Reviews
Kunde ha varit bättre mat men.. det är fullt ätbart. Kunde varit större utbud på buffén. Du kommer inte att bli besviken, inte heller jätteglad.Mat: 4/5
Hyffsad mat men NOLL koll på allergier trots stor skylt när man kommer in om att man kan fråga. Berättade att jag var mjölkprotein allergiker och kyparen såg bara förvånad ut och förstod inte vad det var. Fick läsa på ett packet med vegetariska vårrullar "made in china" som han tog ur frysen. Beställde 4 små rätter, var av en av rätterna var kyckling i curry, en biffgryta som var jätte seg och två friterade rätter. Fick en känsla att jag borde fråga om det var mjölk i den så jag gjorde det och fick svar att " ja den innehåller mjölk". "Vi kan byta den till friterad fläsk" Jag vill inte bara äta friterat fläsk! Jag hade berättat att jag var allergisk mot mjölk.
Alltid supernöjd! Man får stora portioner och blir alltid mätt, personalen är jättetrevliga och gör det lilla extra genom att slänga in lite räkchips, någon extra bit eller så. Jag och barnen uppskattar det väldigt mycket! Enda som blev lite tokigt var när vi beställde typ 50/60 bitars sushi och bitarna var gigantiska Men det gick självklart ner!
Bra luncbuffé med friterad banan med glass till efterrätt
Sämsta sushin jag någonsin har ätit. Varmt ris och maki rullarna är lika stora som min handflata. Skulle aldrig rekommendera dem.
Detta ställe hade en fantastisk sushi. deras Maki Spicy salmon, är bland de absolut bästa jag smakat. Åt deras normala laxbitar efteråt, vilket nog fick dem att blekna i rampljuset av den fantastiska Spicy salmon. Dock så är deras soya skålar vid avhämtningar inte lämpade för att använda som dopp fat om du beställer makin, gör inte mig något att behöva hälla soyan försiktigt över de utsökta bitarna. Deras inlagda ingefära var krispig och smakade gott, soyan blandad me wasabin är en succé. Att detta Sushi hak gömde sig i Sala.. en skatt! Ska ta chansen så länge den finns! Tack för maten :
Blev kränkt av personalen för jag inte hade ätit upp det dåliga riset till sushin. Hotade med att jag inte var välkommen dit !
God och prisvärd mat!
Enligt mig lite dåliga portioner. Inte mycket av det goda utan man fick mest "bukfylla" i form av ris/bambuskott. Inte nå speciellt egentligen, vill du äta basic kinamat som är utspädd med ris eller bambuskott så är detta stället för dig! ; 98kr kostar det för maten och en 33cl cola. Missade min order och fick lov att säga till..
Ät inte här. Vi var på genomresa och stannade på kvällen för en middag. Maten var utan att överdriva inte ätbar, både luktade dåligt och smakade dåligt. Har nog inte ätit på sämre ställe. Vi lämnade i princip all mat och gick därifrån hungriga.
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Amitai.

Sala sushi restaurant

opening hours, reviews, map, satellite view. Sala sala bar location, how can i go. Amitai address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Amitai. On this website you can share your comments and experiences about Amitai with other people.

to add Amitai map to your website;



Similar places near
Restaurang Rådmans Restaurang Rådmans 207 meter Lunch a la carte Pizza Mat Pasta Sallad
Sala Stadshotell Sala Stadshotell 399 meter Välkommen till Sala Stadshotell mitt i centrala Sala.
Tinget Tinget 496 meter allting fräscht och modernt. hjälpsam och trevlig personal. det enda som vi inte tyck...
Hottan Hottan 1 km
Rockland Rockland 2 km I den här lokalen arrangeras olika spelningar, främst då inom genren rock. Både små o...
Sätra Brunn Sätra Brunn 11 km Som Skansen -utan djur, men med spamysigt