facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Amusic & PC Support

About

Amusic & PC Support är det lilla lokala företaget med de stora möjligheterna!Vi har försäljning av allt inom datorer & tillbehör. Vi skräddarsyr egna datorer efter ditt önskemål! Vi reparerar & ger service på din dator & håller datorutbi

Story

Vilka är Vi?

Amusic & PC Support är ett familjeägt företag som drivs av Magnus & Elsa Altefur.Vi har en datorbutik och datorverkstad som ligger på Kyrkogatan 16B, mitt i centrala Karlskrona. Företaget har funnits i snart 7 år och Vi finns här när du behöver råd & hjälp.

Våra ledord är Service, Support och Personlighet! Som kund hos oss vill Vi att Du ska känna Dig välkommen och att Du aldrig ska vara rädd för att ställa några frågor. Du får också en personlig kontaktperson som kan hjälpa Dig när du har problem.

Datorservice & Support

Vi vet hur svårt och tungt det känns när datorn inte fungerar som den ska. Men bara lugn! Vi finns bara ett besök eller ett samtal iväg! För att göra det så smidigt som möjligt erbjuder vi hjälp via telefon, fjärrsupport, hemma hos Dig, på Ditt Företag eller i vår verkstad!

Försäljning & Skräddarsydda Lösningar

I Vår butik säljer Vi allt som har med datorer att göra och genom snabba leveranser kan Vi erbjuda ett enormt utbud av datorprodukter. Vi säljer både stationära och bärbara datorer. Ska Du skaffa en stationär dator erbjuder Vi vårt eget märke Amusic-PC där Vi tillsammans skräddarsyr allt från utseende till innehåll, för att Du ska få en dator som passar just Dig!

Välkommen till oss på Amusic – Vi finns här när Du behöver Oss!

Address: Kyrkogatan 16B, 37132 Karlskrona
Phone: 0455-618360
City: Karlskrona
Zip Code: 37132


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Amazon music, Amazon music support, Apple Music, iTunes, Apple Music Germany, iTunes Download
Similar places near
Datoraffären i Karlskrona AB Datoraffären i Karlskrona AB 22 meter Otroligt trevlig och kunnig personal som erbjöd snabb hjälp!
Comment on this business

to add Amusic & PC Support map to your website;