facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Amvrosia Grekisk Restaurang

Amvrosia Grekisk Restaurang

About

Välkommen till en trevlig kväll på restaurang Amvrosia,Vi erbjuder grekiska specialiteter inom kött, fisk och skaldjur !

Story

I den grekiska och romerska mytologin var amvrosia jämte nektar gudarnas mat. Denna skänkte dem odödlighet och evig ungdom.
Med hjälp av de gudomliga ingredienserna från dessa båda kök hoppas vi kunna erbjuda er samma rika smakupplevelse, och hoppas er vistelse hos oss blir ett minne för evigt…

Restaurang Amvrosia är lätt att hitta till då vi ligger ett stenkast från Stora Torget i Alingsås. Kockarna gör sitt bästa för att erbjuda alla våra gäster , både de nya och de som besöker oss ofta, på härliga smaker från bra råvaror. Detta i en varm och trevlig atmosfär. Våra rätter har smaker från medelhavets rika matkulturer och dess upplägg hoppas vi vara en fröjd för ögat. Detta för att vi tror på att mat skall avnjutas med alla våra sinnen.
Vill ni bara fresta smaklökarna med några smårätter och något gott att dricka, eller kanske boka bord när ni firar något speciellt. Vår meny passar alla tillfällen stora som små. Vår förhoppning är att när ni väl hittat till oss så kommer ni tillbaka.

Address: Norra Strömgatan 24, 44130 Alingsås (commune)
City: Alingsås
Zip Code: 44130



related searches:
Similar places near
Hjalmareds kvarn Hjalmareds kvarn 4 km Rekreationsanläggning med fiske och spa.
Stall Algutsgården Stall Algutsgården 9 km Stall Algutsgården ligger i Hol utanför Alingsås, där bor en samling amerikanska Quar...
Issues Hoppkaniner Issues Hoppkaniner 12 km Här kan ni följa oss och våra kaniner på Issues hoppkaniner
Reviews
God mat och vacker vy.
Fin lokal och har även uteservering. Dock väldigt dålig service. Tog totalt 2h innan vi fick maten. Och var tvungen att påkalla uppmärksamhet varje gång. Maten var bra, men tunt med personal med servicekänsla.
Mycket lång väntan på att maten serveras, ca 45 min.
Mycket gott och lugnt läge vid kanalen. Trevlig personal.
Mycket god och vällagad mat. Rekommenderas!
Dålig service vi fick vänta i över 2 timmar på maten om det är för lite personal kan man väl tala om det. Min mat var under all kritik kräftan var överstekt torr räkorna och laxen var inte något att hurra för heller. Så det blir inga fler besök här.
Riktigt bra mat. Trevlig bemötande. Väldigt trevlig uteservering. Dock lite dyrt.
Bästa stället i hela Västra Götaland! Maten är sådär kanske men blancen på tap går inte av för hackor! Otrolig miljö!
Comment on this business

to add Amvrosia Grekisk Restaurang map to your website;