facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ancon

Ancon

About

Vi utvecklar det kompletta restaurangsystemet
för kräsna krögare

Story

1984, ett år innan jag föddes startade Ancon AB sin verksamhet. Genom åren har bolaget genomgått en rad faser, under 90-talet var huvudinriktningen IT-utbildningar för att senare övergå till utveckling av kassasystem 1998. Sedan dess har cirka 2500 kassor levererats från huvudkontoret i Lysekil.

Under våren 2015 förärades jag med möjligheten att ta över som VD på Ancon. Vår grundare Göran Annebäck är fortsatt aktiv i bolaget som rådgivare och styrelseordförande. Med Ancons gedigna erfarenhet, duktiga personal och stora kundbas har vi fantastiska möjligheter för framtiden.

På Ancon har vi målet klart. Vi skall utveckla marknadens bästa IT-system för restaurangbranschen. Kassasystem, kortterminaler och andra effektiviserande lösningar. Vårt mål är att bli den största aktören av IT-lösningar till restaurangbranschen på den skandinaviska marknaden, vi skall ta oss dit genom vår kommande restaurangplattform: Ancon G2.

// Mikke Hermansson, VD, Ancon AB



"Ancon har utvecklat och levererat kassasystem till ledande barer och restauranger sedan 1998. Vi är idag inne på vår 3:e generation som är helt app – och molnbaserad. Den är användarvänligt paketerad med all teknik du behöver för få ihop hela din verksamhet. Självklart ingår support dygnet runt årets alla dagar."
Address: Södra Hamngatan 4B, 45333 Lysekil
Phone: 0104050900
City: Lysekil
Zip Code: 45333



related searches: Ancon lysekil age, Cloud Ancon, Ancon Support
Reviews
Ancon är lätt ett av de bästa POS-systemen där ute för restauranger. Det är superlätt att använda och det finns så många anpassningsbara funktioner och 24/7 support. Vi hade ett problem med att appen kraschade på huvudenheten första dagen vi fick systemet, men inom några timmar åtgärdades problemet med en patch. Rekommenderas starkt.
Vi har haft Ancon i nästan fyra år. Deras system är väldigt bra och har många funktioner som gör det bättre än andra system vi har tittat på. De har också varit väldigt bra på supporten när det dykt upp frågor.
Jag skriver normalt inte recensioner, men Ancon Cloud är den bästa POS vi någonsin har använt. Jag har drivit min restaurang i 9 år och har gått igenom många system som inte gett oss rätt rapportering eller den support vi behövde. Bytte till Ancon för 4 månader sedan och vår service har förbättrats, vår personal är nöjdare och vi kan följa upp försäljningen så mycket lättare nu!
Ancon är ett fantastiskt verktyg för vår restaurang. Framförallt användarvänligheten, hur lätt vi kan få en överblick över restaurangen när som helst vart som helst, tillsammans med prestanda, finansiell rapportering och allt annat. Vi upptäcker hela tiden nya funktioner som gör att vi kan vara mer och mer exakta och effektiva i vår verksamhet. Supporten är också alltid väldigt hjälpsam och tillgänglig när vi behöver dem!
Efter att ha granskat alternativen på maknaden var Ancon utan tvekan det bästa valet. De har de funktioner som behövs till en bra peng. I köpprocessen fick vi ett mycket professionellt bemötande och tydliga svar på våra frågor. Om du letar efter ett system måste du ta en ordentlig titt på Ancon.
Var väldigt försiktig när ni gör avtal med detta företaget! Var lovad att kunna pausa licensen när som i och med att jag har säsongsverksamhet. Detta är dock inte fallet nu när det är dags att pausa under vintersäsongen. Spela in allt och se till att få allt på papper.
Ancon Cloud är lätt att använda och har så många användbara funktioner. Supporten är fantastisk och varje gång jag har ett tekniskt problem löses det snabbt.
Ancon är centralt i vår restaurangverksamhet. Vår personal älskar det, och den övergripande administrationen är enkel och effektiv för våra behov.
Problem hela tiden. En hög med buggar överallt. Undvik. Välj istället Zettle.
Riktigt bra system. Något trögt kan jag hålla med om. Väl genomtänkt och de som sitter med supporten är riktigt kunniga.
Comment on this business

to add Ancon map to your website;