facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Andaman

Address: Värmdövägen 119, 131 37 Nacka
Phone: 08-716 40 22
City: Nacka
Zip Code: 131 37



related searches: Andaman & Nicobar Island, Andaman tourism, Andaman Islands, Andaman airport, Andaman and Nicobar map, Andaman weather, Andaman language, Andaman and Nicobar Islands destinations
Similar places near
Miss Goong sushi Miss Goong sushi 1 km Ouppmärksam och nonchalant personal som tittar ner i golvet eller blippar med sin mob...
Nobelberget Marknad Nobelberget Marknad 2 km Kul ställe både kört nyår och vanliga tema kväll med natten. Lite långt bara
Reviews
Valde svänga förbi hit pga alla positiva recensioner. Men jag håller inte med. Så smutsigt överallt: golvet, väggar, borden och bordsservetter är äkliga. Borden med disk och matrester trots att det var tomt inga andra gäster förutom oss. Maten är så där och jag blev väldigt orolig eftersom hygienen i köket är oklar med tanken på hur det såg ut runtom. Kommer inte tillbaka.
Lätt Stockholms bästa thairestaurang. Oerhört gott, godare än många restauranger i Thailand, supertrevlig personal, bra portionsstorlek, rimliga priser. Tyvärr bor jag inte i Nacka längre men har jag vägarna förbi så svänger jag definitivt förbi!
Jag uppskattade maten och kommer äta fler ggr än just bara 1 gg!Mat: 4/5
Maten var fullt med svarta partiklar. Tyvärr är det inte svart peppar. Men brinnande partiklar från woken. Carcinogen!!! Aldrig igen.
Bra mat men det är mycket flugor på borden tyvärr
Förut var ni bäst, nu är det dyrt. En sur man i kassan igår, sa fel pris och var otrevlig. Stod fel priser på tavlan, och drycken kostar olika 10 beroende på vilken mat man tar..!
Menyn är nästan som Hieroglyfer, vad jag har lyckats knäcka såhär långt med menyn är att antalet utropstecken visar hur stark maten är. Beskrivningen på maten är lite skev och borde skrivas om, jag hade ju turen att jag fick hjälp av en stammis på vad jag borde ta och inte. Tyvärr så ingår inte dricka av någon anledning utan då måste betala ytterligare 15-20 kr. Restaurangen i sig är ganska fräsch, mycket välskött och ganska trevligt där inne. Maten var dock utsökt, det här smakade autentiskt, det var tydligt, dom här visste hur man lekte med smaklökarna. Jag beställde meny nr 11 och den träffade mina smaklökar på pricken! Den skulle få 5 stjärnor men på grund av att menyn va lite svårläst och att dricka inte ingick så behövde jag sänka det till 3 stjärnor. Du kan verkligen få samma grej + dricka för betydligt lägre pris. Men om endast smaken är viktigt för dig så är det här rätt ställe!
Mycket gott! Autentisk thai restaurang med färska ingredienser o trevligt bemötande.
Bästa Thaimat jag ätit i Stockholm! Supertrevlig personal!
Första gången vi testade att beställa hämtmat härifrån och vi var fantastiskt nöjda! Bra styrka på maten och en riktig smakupplevelse. Gick även att få barnportioner vilket var toppen till min 4 åring som älskade deras stekta ris med kyckling.
Comment on this business

to add Andaman map to your website;