facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Anderssons Dance Academy

About

Vår dansskola är för barn mellan 6-11 år.
I dansskolan lär du dig koreografier till blandad musik.
Kursen är på 10 veckor och vi startar HT 2019.



"Twisted Feet Dance Academy, vinnare av ”Sverige Bästa Dansskola” två år i rad, är en dansskola i Göteborg/Mölndal för Barn, Tonår och Vuxna. Vi erbjuder 100-tals olika danskurser i bland annat stilar Hip Hop, Dancehall, Contemporary, Vogue, High heels, Popping, Locking, Afro Fusion m.fl. VÄLKOMMEN!"
Address: Aktiviteten, Mölndal
Phone: +46700708700
City: Mölndal



related searches: Anderssons dance academy photos
Similar places near
Sweden Kizomba Festival Sweden Kizomba Festival 542 meter REGISTER NOW World's most AWSM Kizomba Festival in Sweden.. 40+ workshops, 3 dance ...
Mölndals Dansskola Mölndals Dansskola 2 km Det var toppen. Tänk att man får börja dansa.
Reviews
BÄSTA DANSSKOLAN I VÄRLDEN, de ger så mycket till sina elever och lärarna inventerar i deras utveckling. Här finns kvalite!
Tycker tyvärr detta är en skola för personer som verkligen vill satsa på dans. Nybörjarnivå är inte riktigt nybörjarnivå då många duktiga som "hänger" på dansskolan är med på klasserna vilket gör att lärarna anpassar efter dem och inte de riktiga nybörjarna. Även på "Öppet hus" deltar de som redan dansar där flera gånger i veckan och som är väldigt duktiga. Är du en person som jobbar, vill nybörjar-dansa någon gång i veckan och bara ha roligt så är detta inte en skola för er. Jag, som t.om gått 3 andra danskurser på andra skolor, hängde inte alls med då läraren anpassade efter de som är där hela tiden, fort fram, stora klasser och tävlingsinriktade elever.
Bästa dansskolan! Såå härlig atmosfär och fantastiska lärare
Mycket bra dansskola
Översatt av Google Den här dansskolan är riktigt bra, de har många olika sorters dansklasser Men ibland har de lite för många elever i klassen vilket gör det lite trångt Original This dance school is really good, they have alot of different kind of dance classes But sometimes they have a lil too many students in the class which makes it a lil bit crowded
Comment on this business

to add Anderssons Dance Academy map to your website;