facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Anderssons Elektriska i Mjölby AB ELON

Anderssons Elektriska i Mjölby AB ELON

About

Mer än 60 år i branchen.
Vi finns här för dig!
Välkommen!

Story

Välkommen till Anderssons Elektriska i Mjölby AB
Hos oss hittar du alltid ett brett utbud av vitvaror från välkända varumärken och inte minst, kunnig personal!
Vår höga servicenivå mot dig som kund värdesätter vi högst av allt.

Tack vare vårt centrallager kan vi på en stor del av vårt sortiment garantera leverans inom tre dagar.
Vill du, så kan vi alltid erbjuda hemleverans, installation och bortforsling till ett lågt pris.

Självklart kan vi även erbjuda räntefria lån utan avgifter och mycket förmånliga försäkringar till dina nya vitvaror. Hos oss kan du lita på att du köper kvalitet till bra pris med stor trygghet.

Andersssons Elektriska i Mjölby med mer än 60 år i branschen är
en naturlig kontakt för kraft, belysning, el- och teleteknik samt säkerhetsinstallationer.
Anderssons Elektriska är specialister på installationer av starkström, belysningar, belysningsstyrningar och vår butik saluför vitvaror, och hushållsapparater. Vi levererar högkvalitativa eltjänster med bra service och har konkurrenskraftigt pris. Vi strävar efter totalansvar i våra entreprenader och ansvarar från projektering till slutförande.

Vi utför servicejobb för bland annat fastighetsägare, butiksägare.
Vi utför elarbete vid om- och nybyggnationer av kontor, lager, bostäder mm. Vi strävar alltid efter att minimera inverkan på miljön och göra goda miljöval när det gäller material. Vi har även en serviceavdelning som sköter mindre arbeten samt våra serviceåtaganden.
Välkommen till Anderssons Elektriska i Mjölby – vi kan mer än att hålla i kontakterna!




"Elon erbjuder ett brett sortiment av vitvaror som kyl och frys, diskmaskin eller tvättmaskin och torktumlare. Mest kända kanske vi är för våra vitvaror men hos oss hittar du även annat som till exempel dammsugare, kökstillbehör och rakapparater. Hos Elon värdesätter vi dig som kund och det är viktigt för oss med en hög servicenivå. Om du behöver vägledning med ditt köp – fråga oss om råd! Med vår mångåriga erfarenhet av vitvarubranschen hjälper vi gärna dig att hitta rätt bland vårt stora utbud av produkter. Vi kan tack vare vårt centrallager garantera leverans inom tre dagar på en stor del av vårt sortiment om vi inte har det hemma i butik. Är det så att du behöver hjälp med hemleverans och installation av tunga varor – så ordnar vi det!"
Address: Dackegatan 29 BOX 4, 59521 Mjölby
Phone: 0142-17020
City: Mjölby
Zip Code: 59521



related searches:
Similar places near
Hon & Han Hon & Han 226 meter Jättetrevligt ställe! Amanda är väldigt rar och kunnig och salongen är helt Corona an...
Cykel & Fritid AB Cykel & Fritid AB 231 meter Välkommen till en av Sveriges största butiker inom Cykel Skog och Trädgård. Nu även s...
Blomstertid Blomstertid 530 meter Mysig liten blomsterhandel, trevlig ägare, lite dyr men kvalitet!
Bremers Idé & Design AB Bremers Idé & Design AB 580 meter Trevlig personal. Snabb å smidig service.
Figurina Figurina 595 meter Personalen är kunnig och, ser vad man passar i, vilken klädstil och sedan har butiken...
Galleria Kvarnen Galleria Kvarnen 636 meter Gallerian Kvarnen är din galleria mitt i Mjölby.
Mjölby City Mjölby City 642 meter Mjölby City i Samverkan arbetar för ett levande och attraktivt city. Här finns allt f...
MiniSign MiniSign 681 meter Fina inredningsprodukter i kombination med mycket bra service.
Gamingbutiken.com Gamingbutiken.com 799 meter Gamingbutiken.com är en butik som erbjuder datorutrustning för alla typer av gamers, ...
Hemköp Lundbyhallen Mjölby Hemköp Lundbyhallen Mjölby 1 km Lite trång butik, men med rejält sortiment av frukt och grönt, samt färdiga smörgåsar...
Grillkung Grillkung 1 km Köpte en grill med stora kvalitétsproblem. Efter många försök att få Grillkung att ta...
Eldabutiken Mjölby Eldabutiken Mjölby 1 km Rentav vidrigt otrevlig personal. Svarar inte översittare och uppläxar utan anledni...
Timebutiken Timebutiken 2 km Bra ställe att göra en paus vid. En fin glassbar och även laktosfri glass, gott kaffe...
Kandyz Mjölby Kandyz Mjölby 2 km Många olika sorters godis. Finns även presentförpackning, kort och små gosedjur. Man ...
Mjölby Golfshop Mjölby Golfshop 2 km Vilket trevligt bemötande vi kom med husbilen kunde ej spela golf efter en skada ...
Gordons Blommor och Bär Gordons Blommor och Bär 2 km Gordons Blommor & Bär säljer säsongens blommor, bär och svamp. Produkterna varierar b...
Godishuset Godishuset 2 km Perfekta stället att stanna på och ge ungarna lite energi när man åkt långt. Svänger ...
Fröken Pion Fröken Pion 2 km Jag som praktikant hos mysiga fröken Pion har fått mig att se med andra ögon och en v...
Reviews
En trevlig butik med serviceminded personal som ser kunderna. Vill du ha kunnig personal och produkter av kvalite så ska du åka hit.
Deras elektriker har jag haft bra erfarenhet av. Butiken däremot… beroende på vem man får hjälp av så är det antingen bra eller riktigt dåligt och otrevligt.
Väldigt nöjd. Bra bemötande och hjälp i butik. Beställde tvättmaskin som inte fanns på lager. Blev uppringd flera gånger för uppdaterad status och de som installerade den var väldigt trevliga och installerade bra.
Bra servis när man behöver något elektrisk. Har de inte hemma så fixar man det. En trevlig butik med mycket hjälpsam personal.
Toppenservice!. Kylskåpet gick sönder på natten, hängde på telefonen vid öppningsdags och 35 minuter senare var servicekillarna här med nya grejjer! Dom tog även med sig det gamla. Kan inte få bättre service! Tack :
Jättetrevlig, vänlig och professionell personal. Bra och brett sortiment med kvalitetsprodukter. Även om jag bor i Linköping, åker jag är alltid dit, när jag ska köpa elprodukter.
Tack för hjälpen med batteriet
Det var dom som har varit o bytt kontakter på Bostatdsbolagets fastigheter vid stambytet och de är helt tappade. De täcker inte möbler när de byter. Hade hela sängen full med kopparstumpar och kablelbitar. Även soffan i vardagsrummet var fullt.
Lite gömt men välsorterat. De prylar du inte hittar för hemmet tas hem eftr gällande taxa, som kan ligga åt det litet dyrare hållet. Kunnig personal som kan svara på krångliga frågor.
Den bästa butiken vad gäller allt inom el och belysning.
Comment on this business

to add Anderssons Elektriska i Mjölby AB ELON map to your website;