facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Andrée-Grillen

"Restaurang i centrala Gränna med stor uteservering på baksidan. 50 platser inne och 120 platser ute. Vi Husmanskost, Pizzeria,Hamburgare Thai mat m."
Address: Brahegatan 37 , Gränna 563 32, F, SE
Phone: +46 390 100 77
City: Gränna
Zip Code: 563 32



related searches: Andrée grillen menu, Andrée grillen age
Reviews
Utan tvekan, Sveriges trevligaste pizzeria. Riktigt trevligt bemötande så fort man kommer in igenom dörren. Och gött tjöt med lokalbefolkningen. Vi fick lite spontan underhållning av en man vi tror heter Åke, han berättade att han bara hade druckit 1 öl, men jag och min kompanjon Rasmus tror att han hade druckit fler. Det får 5/5 stjärnor av mig, hade gärna gett fler om det gick. Ett besök i Gränna är inte komplett utan att besöka Mac Andrées pizzeria. Mvh Toby och Rasmus
Goda pizzor tunna och spröda lite nya varianter och de klassiska. Gott till rimligt turistpris. kaniner och katter kom på köpet. Fin uteservering på gården. Inte värt en omväg men helt klart ett besök om du är här.
Dagens lunch var så fantastisk att jag måste in och rekommendera på en gång. Krispig och smakrik pankobakad torsk med handskalade räkor och ljuvlig sås till. Dessutom är pizzorna Grännas absolut bästa med tunn och krispig botten och fina pålägg.
Väldigt trevlig personal, kom ut med maten. Perfekt för familjer om man kan sitta ute eftersom det finns kaniner och tom en studsmatta som barnen kan använda. Rekommenderar starkt pizzorna, tunna och spröda. Kommer definitivt komma tillbaka om tillfälle ges!
Oväntat god mat åt ugnsbakad lax. Det som drar ner betyget är musikvalet och volymen på den.
Helt ok pizzeria som var uppskattad av barnen : Fräscha pizzor som gjorde att man inte blev allt för mätt utan lagom fylld.
Magiskt goda pizzor och service i världsklass! Mysigt och trevligt.
Fantastisk mat . Andre gör en aldrig besviken med sitt trevliga bemötande
Bra mat och ett jättetrevligt bemötande av personalen! Mysigt ställe med bra mat och snabb servering! Allt från husmanskost till stenungsbakad pizza! Absolut värt ett besök!
Tyvärr fick vi vänta på maten glömt oss. Trevlig personal mysig restaurang. Maten medelmåttig.
Comment on this business

to add Andrée-Grillen map to your website;