facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Andra Varvet Second Hand Högdalen

Andra Varvet Second Hand Högdalen

About

Nya Rågsveds Folkets Hus äger detta arbetsintegrerande företag till 100 %. Allt överskott går tillbaka till företaget samt till barn&ungdomsverksamhet.

Story

När vi startade Andra Varvet hade vi en idé…

Föreningsnytta
Andra Varvet är en verksamhet med ideellt och socialt ansvarstagande som idé. Andra Varvet ägs av Nya Rågsveds Folkets Hus förening och bedrivs organisatoriskt i bolagsform. Överskottet från verksamheten tillfaller oavkortat föreningslivet i Vantör med inriktning på barn- och ungdomsverksamhet.

Miljönytta
Genom att skänka varor till Andra Varvet tänker du klimatsmart. Genom att återvinna något som annars skulle kastas låter du andra använda de prylar, kläder osv du inte längre behöver samtidigt som du bidrar till finansiering av den ideella föreningsverksamheten i Vantör.

Ny arbetsmarknad
Nya Rågsveds Folkets Hus har under två år bedrivit ett arbetsmarknadsprojekt i Rågsved där deltagarna utvecklat Second Hand-verksamheten, nu går vi vidare. Förutom att överskottet går tillbaka till föreningslivet i Vantör, så syftar också Andra Varvet till att ge långtidsarbetslösa meningsfull sysselsättning, en möjlighet till anställning hos oss och i förlängningen en möjlighet till att återgå till arbetsmarknaden i övrigt.



"Vi tar emot allt vi tror att vi kan sälja så som husgeråd, glas och porslin, nytt som gammalt, elektriska apparater och möbler. Välkommen!"
Address: Högdalsgången 17, 124 54 Högdalen, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-7276773
City: Högdalen
Zip Code: 124 54


Opening Hours

Monday: 10:00 - 19:00
Tuesday: 10:00 - 19:00
Wednesday: 10:00 - 19:00
Thursday: 10:00 - 19:00
Friday: 10:00 - 19:00
Saturday: 10:00 - 15:00
Sunday: 11:00 - 16:00


related searches: Andra varvet Tradera, Andra Varvet recension, Second Hand Bandhagen, Återvinnarna hämtning, Loppis Högdalen, Återvinnarna Skarpnäck, Andra Vändan, Andra Varvet Sikeå
Reviews
Alltså på riktigt! Andra varvet, vilket skämt.. De få föremål som ändå är lite bra är ju så galet högt prissatta. Ofta högre än vad de kostar på auktionsfirmor och hos antikhandlare. Det ska väl ändå föreställa en secondhandbutik Men även krimskramset som självfallet ska finnas i secondhandbutiker är det ju allt som oftast fantasipriser på. Katastrof!
Väldigt trångt och smalt och massor med grejer. Leksaker, speciellt dockor är otroligt övervärderat. Inte konstigt att grejerna blir kvar länge i skåpen och på hyllorna. Viss personal borde få gå på kurs i kundservice. Det går att pruta men sakerna är fortfarande dyra. Trist!
Jag trodde inte att priserna kan bli ännu högre tills de blev det. Nu kostar även kläder orimligt mycket. Synd då dem skulle kunna bli av med många saker om priserna inte var hittepå.
Höga och orimliga priser. Personalen bör gå kurs i kundbemötande, säger inte ens hej när jag skulle betala i kassan. Verkligen ett stort utvecklingsområde för denna affär.
Secondhand där det mesta verkar finnas. God ordning trots mängder av hyllor. Kanske lite väl trångt.
Att efter 3 år inte ha sänka priserna på vissa varor är ett skämt.. Uppdatering. En av cheferna menar att de negativa recensionerna här är fejkade, skrivna av konkurrenter i samma branch.. Jag är civil, men står fast vid att butiken har överpriser och är full till bristningsgränsen... Ex, man vill ha 3000kr en vas av Riihimäen, en vas värd kanske 1000kr..
Ganska mycket saker, lite trångt vilken gör det lite svåra att hitta och titta på varorna. Jag Personlig tyckte det var lite dyrt jämför med andra sekund hand.
väldigt dyrt för att vara en second hand, allt är trångt och packat och en som jobbar på IT avdelningen var riktigt otrevlig sist jag var där men man kan hitta en del intressanta grejer där men de kan vara väldigt dyra för vad de ska vara för en second hand
Lite väl höga priser, lägre priser skulle öka omsättningen
Trevlig personal. Många saker att köpa. Gå dit! Tillsammans sparar vi på resurser.
Comment on this business

Directions to Andra Varvet Second Hand Högdalen with public transportation


Högdalen 50 meters
Högdalen 60 meters
172
744
906
Högdalen 70 meters
143
165
167
172
190
195
744
Vantörs kyrka 80 meters
165
190
Högdalen 80 meters
906

to add Andra Varvet Second Hand Högdalen map to your website;