facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Andreens Tapas

Address: 471 32 Skärhamn, Sweden
Phone: +46705223513
City: Skärhamn
Zip Code: 471 32



related searches: Andreens tapas skarhamn, Andreens tapas menu
Similar places near
Haddocks & Tapasbodegan Haddocks & Tapasbodegan 94 meter Översatt av Google Några av killarna på kontoret har en blick på ansiktet, irriterade...
Reviews
Trevligt ställe och personal, intimt och lätt att prata med locals och personal. God tapas!Mat: 5/5
Personligt och trevligt med goda smårätter, det passar att äta många och dela. Fint läge vid hamnen. Varierande öppettider under året så kolla vad som gäller.
God spansk mat, fantastisk utsikt och trevlig bemötande.
Mysigt litet ställe med goda tapas, personalen är trevlig och tillmötesgående. En självklarhet när man är i Skärhamn.
Jätte god mat men tyvärr var servicen undermålig. En yngre kille hade vårat bord och vi fick nästan hålla i skålarna så han inte tog dom för tidigt. Han kunde ta det lite lungt med utdukning...Men jag kommer tillbaka och ger honom en ny chans.
Jag, min vän och min dotter hamnade här av en slump. Och det var en jäkla tur! Man blir så himla glad när man kommer till ett ställe där de värdesätter god mat, god dryck och bra känsla. Enkla, små tapas, men alldeles perfekta i sin enkelhet. Otroligt trevlig personal som man märker verkligen brinner för sin lilla restaurang. Hit kommer vi verkligen komma igen och då beror det inte på slumpen.
På en blåsig försommarutflyckt hamnade vi här. En lyckoträff med trevligt bemötande och god service. Vi avnjöt goda vällagade och prisvärda tapas, blåsten till trots fanns det både sol samt lä och med fin omgivande bryggmiljö. Ett ställe att rekommendera samt besöka igen.
Servicen 100% bättre än urkass Tapas Lär er laga mat
Som vanligt fantastiskt trevligt! Underbar personal o perfekta små maträtter man bara vill ha mer av. Bra initiativ att ge alla lite 'sprit' i handen i entrén!
Fint läge men maten är inget speciellt. Vi åt gambas, bläckfisk, tacos, potatis, mm. Råvarorna är ok men smaken inget man minns, ganska blekt. Trevlig service !
Comment on this business

to add Andreens Tapas map to your website;