facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Andy's Lekland

Andy's Lekland
Address: Valbovägen 318, 818 32 Valbo
Phone: 0262806655
City: Valbo
Zip Code: 818 32



related searches:
Similar places near
Alborgen Äventyrshus Alborgen Äventyrshus 4 km Otroligt spännande ställe för lek och äventyr.
Reviews
Superbra ställe! Finns gott om utrymme för alla i lekområdet. Finns något för alla barn och vuxna. Bra anpassat för vuxna, man behöver inte gå hukad på många ställen. Finns mycket gott fika, lite dyrt men så ör det ju på sånna här ställen.
Trötta föräldrar försjunkna i sina telefoner sittandes i strategiskt utplacerade soffor, och så jag, superpappan, som lekte med stor entusiasm.
Barnen gillar verkligen Andys Lekland. Variationen av rutschkanor och ”miljölek” är verkligen uppskattat. Sedan så finns det gott om plats för oss vuxna att sitta och slappna av på också.
Helt okej lekland. Saknar lite grann peronal närvaro.
Jadu, här var det eftersatt med underhåll kan man lugnt säga! Vilket förfall... inte som man förväntar sig när det är så dyrt att gå in. Vi kommer nog inte att göra ett besök till nu när vi vet hur det blivit, det har ju varit bra här förut. Men bollhavet lite bollar närmast golvet bara. Djursjukhuset några gosedjur annars tomt, i affären fanns en plastleksak annars tomt, bilen äcklig och trasig överallt, i lekpizzerian fanns några träpizzor annars tomt. Banan man åker med däcken på har så dåligt glid att barnen gav upp på en gång. Trasiga säkerhetsnät!!! Fortfarande vassa stålkanter på trampcyklarna! Man undrar också om dom NÅNSIN har torkat av vissa ytor med trasa! Barnen hade roligt i.a.f. och var nöjda med dagen därav en stjärna men det finns bättre lekland.
Rent och fint men mindre lekplatser än delfinerna.... Det står att lördag och söndag kommer Leos ut.. Men ingen har kommit ut.. Barnet blev syra och besvikna.. Vill aldrig tillbaka ditt igen... Priset 185kr för 15 åring det vår inte bra pris.... För andra som har 4 och mer.. Hur kommer att kosta för dem fattiga? Orättvist
Undrar hur ofta/sällan d blir städat! Fruktansvärt lortigt och dammigt där barn ska vara och leka/krypa och andas in allt detta kan ej vara bra! Restaurangen är inte fräsch heller och att inte glömma så behöver kläderna i teatern tvättas för dom luktat jätte illa så en riktig storstädning skulle där behövas, annars roligt!
Alldeles för dyra priser på helger för 3 barn gick summan över på 500:- + 200 det barnen ville ha och äta. Tanke på att man inte får ta med sig egen mat. Under corona epidemi nu också har dom plockat bort en del där. Men hygieniskt var det!
Bra och säkert ställe för barn i alla åldrar. Kul med olika temarum och bra öppen planlösning. Dock förstår jag inte varför varningsskyltarna är skrivna på barnspråk. Då hade det varit bättre att vara tydlig istället. Lite begränsad cafeteria drar ner betyget något också.
Bästa servicen, så otroligt trevlig personal fräscht och rent ! En lyckad dag
Comment on this business

to add Andy's Lekland map to your website;