facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Angelikas Massage & Hälsa

About

Erbjuder terapeutisk massage som innehåller töj, stretch och triggerpunktsterapi även svensk klassisk massage som är avslappnande.

Address: Kumla Vad 151, 73398 Ransta
City: Ransta
Zip Code: 73398



related searches: Angelikas massage & hälsa ransta photos
Reviews
Angelika är otrolig. Både jag och min man ser henne och har väldigt olika upplevelser när vi är där. Detta visar mig hur intuitiv hon är till vad vi behöver. Hon är den perfekta balansen mellan snäll och vårdande men också inget nonsens och förväntar sig att du gör din del i din helande. Jag uppskattar verkligen det och njuter av den lätthet hon ger min kropp när jag sitter på hennes bord och läxorna hon skickar hem mig med så att jag kan stödja de positiva förändringarna i min kropp mellan sessionerna. Jag ser fram emot nästa pass!
Angelikas verk är unikt. Hennes blandade expertis inom myofascial frisättning och andningsarbete tillsammans med hennes intuitiva färdigheter gör att arbetet hon gör med dig blir DJUPP. Inte bara fysiskt utan också känslomässigt och andligt. Om du letar efter stöd som kommer att skapa stora förändringar på din helande resa, behöver du inte leta längre. Arbetet vi har gjort tillsammans har hjälpt mig att läka sedan länge bortglömda trauman som jag lagrade i min kropp.
Angelika har verkligen hjälpt mig att minska smärta och muskelspänningar i nacke och rygg som var kroniska i många år. Hon har hjälpt mig ganska mycket, och jag ser alltid fram emot att träffa henne. Du kommer inte bli besviken!
Jag hittade Angelika genom en annan vän som rekommenderade henne mot ryggsmärtor. Igår hade jag ont i mitten runt revbenen och jag kunde inte sitta länge alls, speciellt i bilen. Så långt sedan mitt pass igår har jag inte haft ont! Rekommenderar varmt att se henne!
En mycket avslappnad, professionell och hängiven kvinna. Angelika kommer att se till att du lämnar hennes kontor återupplivad, gladare, mer centrerad. Hon vet hur man kan lindra din stressnivå.
Bästa stället jag någonsin varit för myofascial release. Hon har också riktigt bra workshops där man lär sig mycket om andningen och kroppen som händer under helgen.
Comment on this business

to add Angelikas Massage & Hälsa map to your website;