facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Angry Bull

Address: Bråddgatan 19 , Norrköping 602 22, E, SE
Phone: +46 11 12 54 54
City: Norrköping
Zip Code: 602 22


Opening Hours

Monday: 16:00-22:00
Tuesday: 16:00-22:00
Wednesday: 16:00-22:00
Thursday: 16:00-22:00
Friday: 16:00-22:00
Saturday: 12:00-22:00
Sunday: 12:00-21:00


related searches: Angry bull norrköping reviews
Similar places near
Diné Diné 344 meter Mycket god hamburgare/pomme. Åt smokey-hamburgaren. Trevlig lugn miljö. Snabb serveri...
Burgers and Bangers Burgers and Bangers 433 meter Väldigt mysig hamburgerrestaurang med lyxiga och goda burgare. Väl tilltagen portion ...
Burgarbaren Burgarbaren 531 meter
Reviews
Fantastisk mat.. Trevlig personal.. Ja, vad mer ska man säga.. Mycket varierade rätter, något som passar alla. På bilden, Lumberjack, Kyckling burgare och bisonburgare ... Tack för igår, ^_^
Åt en Smokey burger. Mycket god. Någon saltgurka syntes dock inte till. Pommesen var fantastiskt goda, frasiga och välkryddade.
Trevlig personal men dom verkar inte gilla varandra och är irriterande på varandra öppet inför gäster, oprofessionellt! Pommes och dippen va jätte god! Lika så drinken, hamburgaren va dock sämre än det man får på max, köttet va överstekt och torrt osten va ja vetifan nån billig variant som smakade fett, brödet va segt och bastant inte alls fluffigt och luftigt, personalen frågade inte ens hur vi ville ha köttet utan bara levererade det överstekt. Första och sista gången vi besöker detta etablissemang.
Nothing to complain about! Good service, kanon personal, god mat! Macallan whiskey är inte en bourbon! Vi rekommenderar starkt !
Riktigt goda hamburgare och personalen är kanon. Bra service och maten kom fort. Detta ställe blir att besöka fler gånger
Mycket bra. Var tveksam till storleken på hamburgarna. Men det var gott och väl med mat för att mätta min stora aptit. Mycket smak och bra balans på smakerna.
Bra mat, stora portioner, trevlig personal, prisvärt, riktigt god smak utav träkolsgrillen. Smarrig milkshake. 3 barn, 3 vuxna och alla gick därifrån nöjda och mätta.
Ingen höjdare men ok mat inte mer. Beställ en entrecote den var lika tjock som en lövbiff. Beställde en medium med efter som den var så tun så vart den mer well done. Men tillbehör och sås var som man kan förvänta sig.
Liten och mysig restaurang med mycket trevlig personal. Maten var bland det godaste jag ätit. Det var värt roadtrippen dit från Stockholm.
Mycket mysigt ställe bra service Köttet var inte enligt min beställning men fick det fixat.
Comment on this business

to add Angry Bull map to your website;