facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Angun Thai Take Away

"Thai sushi restaurang och avhämtning"
Address: Södra Storgatan19, 267 31 Bjuv
Phone: 042-709 30
City: Bjuv
Zip Code: 267 31



related searches: angun thai take away near wiesbaden, angun thai take away near frankfurt, Linnea och Basilika se meny, Lunch Hyllinge
Reviews
God mat, men fel kött i phad thai samt massaman curryn var stark fast vi bad om en som inte var stark till barnen.
Extremt god mat, dessutom får man alltid väldigt mycket mat för pengarna!
Min familj har testat maten två gånger sedan restaurangen byte namn och ägare. Mest påtagligt är att det inte är samma kock! Mycket besvikna båda gångerna! Senast: En vanlig Pad thai har dränkts i sweet chilli. Smetigt och vi äter trots vår hunger knappt halva portionen. Resten åker i soporna.
God mat och trevlig personal. Bra priser.
Helt okej. Om man ska klaga på något så skulle det kunna vara öppettiderna, skulle behöva vara öppet mer. Sen nu men tanke på världsituationen så har priset gått upp på maten förståeligt men får gärna få in det på menyn också. Men i helhet var det trevlig personal och okej mat. Gillar att en by som Bjuv har fått in shushi. Kommer att komma tillbaka.
Mycket god mat tyckte alla i sällskapet och mycket mat för pengarna. Fräscht och mysig lokal. Inget problem med parkering precis utanför. Fem stjärnor!
Helt okej standard, trevlig smak. Något smått tilltagit kött/kyckling. Sämsta öppettiderna i södra Sverige, ändras på daglig basis. "Eventuellt öppet på tisdag varannan vecka mellan 18-19:30, eventuellt inte..."
Deras Laab Moo var magiskt god.Mat: 5/5
Genuint, fräscht och gott. På riktigt. I kombination med trevligt bemötande och omtanke så kan det bara bli toppbetyg.Rekommenderade rätterMenyParkeringsplatsGott om parkeringParkeringsalternativAvgiftsfri parkering
God mat o trevlig personal!Mat: 5/5
Comment on this business

to add Angun Thai Take Away map to your website;