facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for AniCura Animalen Trosa

AniCura Animalen Trosa

About

Veterinärklinik men som har utrustning för de flesta behov; digitalröntgen, operationsavdelning, laboratorium, ultraljud och butik



"AniCura Animalen Trosa är en mindre djurklinik utrustad med digitalröntgen, operationsavdelning, laboratorium, ultraljud och butik. Din lokala veterinär i Trosa!"
Address: Åda säteri, 61991 Trosa (commune)
Phone: 015618040
City: Trosa
Zip Code: 61991


Opening Hours

Monday: 08:00 - 12:30

Reviews
Bra hjälp och bemötande när min hund blivit huggormsbiten.
Inkompetent personal i receptionen. Försökte boka tid för vår grosser sennen, vaccination och SKK röntgen av höfter, armbågar och även av bog. Vi ville gärna göra det på Animalen Trosa då det är nära. Men se det gick inte, när jag försökte boka så sa personen i receptionen att han var för ung och att det behövdes remiss. Felaktigt båda två. Väldigt märkligt? Jag vände mig till Evidensia i Nyköping istället, där jag och min hund självklart fick tid.
Otrevliga, dåligt bemötande och var inte alls bra med min hund. Otroligt nonchalanta. Kommer absolut inte besöka stället igen.
Bra bemötande från personalen hos AniCura, Trosa. Både via telefonen samt vid själva besöket. De tog sig verkligen tid för min hund vid besöket. Noggrann undersökning, ställde bra frågor. Svarade även på ett trevligt, förklarande sätt på mina frågor som jag hade. Jag fick även flera förslag på olika produkter samt förklaring hur de olika produkterna fungerade. Jag bor ej i Trosa men jag väljer ändå att åka hit med min hund då bemötandet är så viktigt. Och viktigast är också att min hund känner sig trygg där och visar inga rädslor när vi är här.
Rekommenderar varmt veterinär Eleonor Fredler för hund på AniCura Animalen Trosa/Södertälje. Träffade henne först på AniCura Animalen i Södertälje. Uppföljning två dagar senare på Anicura i Trosa. Fantastiskt engagerad i min hund när hon fick ett trauma i örat. Även ödmjuk och remitterar vidare till experter på Albano för second opinion vid osäkerhet om rätt tillvägagångssätt vid en väldigt ovanlig ruptur i hörselgången. Enormt tacksam att det var just henne vi fick tilldelade akut.
Mycket trevlig och förstående personal!
Så fina människor som möter mitt djur
Personal ringde för omedelbar operation av långgående infekterad livmoder. SE UPP! För lukt lösa flytningar oxså! Ajaj .det blir dyrt 7'23'
Comment on this business

Directions to AniCura Animalen Trosa with public transportation


Åda backar 180 meters
556

to add AniCura Animalen Trosa map to your website;