facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for AniCura Djursjukhuset Albano

AniCura Djursjukhuset Albano

About

AniCura Djursjukhuset Albano är ett av Nordens främsta djursjukhus. Vi erbjuder akutsjukvård, specialistsjukvård, allmän veterinärvård, rehab och butik. Välkommen!

Story

AniCura Djursjukhuset Albano är ett av Nordens främsta djursjukhus. Vi erbjuder akutsjukvård, specialistsjukvård, allmän veterinärvård, rehab och butik. Välkommen!



"Welcome to AniCura Djursjukhuset Albano! We are an Emergency Animal Hospital for primarely dogs and cats, open daily to 21pm. The hospital is situated in Danderyd on the north side of Stockholm, easy to reach by car via E18 northbound. In addition to being an emergency and intensive care unit, we also offer traditional veterinary care as well as veterinarians with specialist expertise. Please call us for further information and reservations, phone +46 8 505 304 00!"
Address: Rinkebyvägen 21A, 182 36 Danderyd
Phone: 08-505 304 00
City: Danderyd
Zip Code: 182 36



related searches:
Similar places near
AniCura Sverige AniCura Sverige 31 meter AniCura. Djursjukvård för sällskapsdjur
AniCura graduates AniCura graduates 2 km AniCura is a European family of animal hospitals and clinics. We offer a full range o...
Reviews
Vår 2-åriga lilla hund utreddes och opererades för patellaluxation på höger bakben med efterföljande rehabiliteringen. Otroligt bra bemötande av alla som var involverade och vi är så tacksamma för att han idag, 4 månader senare är helt återställd! Stort TACK från oss och lilla Sandor!
Vi kom dit kl.10 och de satt oss i ett rum utan vatten till hunden och vi väntade i 3.5 tim för att få hjälp på akuten efter vi gick och letade efter någon och de tar också extra betalt för att vi var på akuten. Vi märkte också att veterinären verkade lite nervös/stressad och kanske lite osäker och vi fick betala mycket mer än förra gången när vovven hade samma problem.
Fantastisk personal, kunniga och verkligen tar sig tid och lyssnar på en! Alla i personalen är fantastiska och serviceminded.
Super trevliga och förstår sig på djuret. Har en super stressad vovve och dom Förstod att det enbart var stress och inte aggressivitet, många stället förstår tyvärr inte detta.
Helt fantastiskt djursjukhus och underbar personal Från första bemötandet i receptionen till djurskötarna, sköterskorna och veterinärerna. Vi kom från ett mardrömsbemötande från sjukhuset i Linköping och togs emot med förståelse och välvilja här på Albano. Kan inte tacka nog för att ni räddade vår Tuco och dessutom bemötte honom och oss på ett fantastiskt och empatiskt sätt när vi alla var mitt uppe i vår oro. Ett stort tack till fantastiska Mia, en helt underbar veterinär som är både kompetent och fantastiskt snäll. Kunde inte önskat mig mer, stort TACK för allting Nu är vi hemma med vovven som återhämtar sig
Det här var en underbar upplevelse för både oss och vår Cane Corso. Från billig parkering, ett glatt och hjälpsamt bemötande i receptionen till specialister med över 20 års erfarenhet i fräscha trevliga lokaler! Vi åker en och en halv timme bara för att vi och vår hund älskar att vara här!
Åkte in akut med min katt My som hade jätte problem med magen/tarmarna. Hon mår mycket bättre nu och ni tog hand om henne, så glad att ni finns!! Rekommenderar Albano till alla med djur.
Favoritkliniken för mer allvarliga symtom och akuta. Personalen är sååå snälla och fina mot ens djur. Vi har varit inne med 1 av våra 3 katter här o kom hit första gången då våran katt Unica gick en hältautredning o andra gången när hon blev attackerad av en lös hund. En bild på Unica som blivit så fint behandlad hos er
Har besökt albano i Danderyd vid många tillfällen pga en kroniskt sjuk hund. Men efter dåligt bemötande vid senaste besöket samt onödigt dyr prislapp efter dessa år kommer jag inte besöka denna klinik igen! Otrevlig personal i kundtjänst! Hädanefter vänder jag mig till annan veterinär.
Comment on this business

to add AniCura Djursjukhuset Albano map to your website;