facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for AniCura Falu Djursjukhus

AniCura Falu Djursjukhus

Story

Vi erbjuder avancerad djursjukvård med specialiserade veterinärer och modern sjukvårdsutrustning. Hos oss får din fyrbente vän hjälp med allt ifrån förebyggande vård till avancerad kirurgi och intensivvård. Vi har rehabiliteringsavdelning med en treadmill.

Vår verksamhet har utökats kontinuerligt sedan starten 1988.
Exempelvis så har vi sedan ett antal år tillbaka en specialutrustad tandvårdsavdelning som bemannas av veterinärer och sköterskor med fördjupade kunskaper i tand- och munhälsa. Sedan hösten 2011 har vårt laboratorium utökats med ett hormonlab för att ytterligare höja servicen mot våra djurägare och uppfödare.
Djurhälsoteket, våra butiker på Djursjukhuset och Borlängekliniken är bemannade med personal med stor kunnighet omkring utfodring som kan tipsa om lämpligt foder eller varför inte boka en gratis kostrådgivning hos någon av våra Omsorgssköterskor!

Om detta och mycket annat kan du läsa på vår hemsida www.anicura.se
Naturligtvis är du också alltid välkommen att kontakta oss direkt på Djursjukhuset eller Borlängekliniken om du har funderingar och önskar mer information. Välkommen!



"Välkommen till AniCura Falu Djursjukhus - din veterinär i Falun. Vi är ett modernt djursjukhus med jourverksamhet. Vi inriktar oss på mindre sällskapsdjur, främst hundar och katter. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat ortopedi, kardiologi, ögon, tänder och hud. Vi kan hjälpa dig med allt från omplåstring till avancerad kirurgi och vård. Omtanke får du på köpet.Varje år kommer ca 27 000 patienter till oss för vård. Vi fungerar även som remissinstans för andra veterinärer i regionen. Vi erbjuder bland annat specialkompetens inom kirurgi, ögon och hud. Tillsammans är vi ca 100 anställda, alla med ett stort intresse för djur."
Address: Samuelsdalsvägen 2B, 791 61 Falun
Phone: 023-64610
City: Falun
Zip Code: 791 61



related searches:
Similar places near
Vettris Falun Vettris Falun 3 km Som alltid trevlig bemötande av så väl personal, samt veterinär.
Wilkesbacka Veterinärklinik Wilkesbacka Veterinärklinik 6 km Trevligt bemötande och suverän hjälp med vår Red Baron.
Reviews
Trevlig personal men enligt min uppfattning väldigt stressad och upptagna. Letade diagnos på min hund i nästan 2mån utan resultat som det tog 7dagar för Uppsala att konstatera. Onödigt lidande för hunden och kommer aldrig mer att åka till detta sjukhus
Vänligt, varmt bemötande och god vård. Jag fick med mig fem hundar hem, fast jag knappt vågade hoppas på tre.
Vänligt bemötande och proffsig personal som tänker på djurens bästa!
Snabbt omhändertagande från Appen tills vi åkte in till Anicura Falun på jourtid med misstänkt urinstopp. Conrad säger tack för hjälp och att ni finns.
Elsa besökte för tre veckor sedan Anicura akut då vi blev oroliga för hennes hjärta. På skärtorsdagen gjordes ett ultraljud av detta och vi fick då underbart besked att allt var bara bra och med de tidigare tester som gjordes vid akutbesöket fick hon då klartecken att springa så mycket hon ville i snön under Påskhelgen. Kändes så underbart bra och all personal skall ha den högsta eloge. Från reception till vetrinär och Kardiolog Olov han får faktiskt två guldstjärnor. Elsa tackar och hälsar att helgen varit perfekt. Både mycket spring i snö och vila i stuga. Matte o Husse bugar o tackar
Trevlig och kunnig personal men på tok förlång väntetid. Hade en akut tid kl.15.30 och fick hjälp 3 timmar senare.
Har åkt hit två gånger från Gävle med akut sjuka katter från Gefle Katthem då vårat egna distrikt inte kunde ta emot oss. Båda gångerna har personalen varit helt fantastiska, inte bara sett efter katterna men även oss tvåbenta som kom med dom. Igår slutade det olyckligt för den sjuka kattungen vi kom in med och den värdighet och ödmjukhet ni visade går inte att beskriva med ord. Detta sjukhus är verkligen toppen! Stort tack!
Mycket kunnig och trevlig personal vid detta besök! Har ytterligare ett besök för ultraljud samt ett besök för borttagande av tandsten framöver. Går säkert lika bra som tidigare!
Tacksam för att ni kunde hjälpa våran Salmi med besväret med inflammation i livmodern så snabbt.
Fick väldigt fint bemötande av veterinären Lisa när vi kom in akut under en helg med vår katt Castor som fick somna in hos er.
Comment on this business

to add AniCura Falu Djursjukhus map to your website;