facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen

About

Våra hjärtan klappar för din fyrbenta vän! Följ oss för tips, råd och omtanke. Vi svarar här på Facebook på vardagar mellan 8-17. Har du medicinska frågor eller frågor om ditt djur hänvisar vi dig till att ringa oss.

Story

Våra hjärtan klappar för din fyrbenta vän! Följ oss för tips, råd och omtanke.

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är ett av Sveriges största och moderna djursjukhus och erbjuder specialiserad veterinärvård för hund och katt dygnet runt, året om.

Vi tar emot ca 32 000 besök om året varav 65 % hund, 35 % katt. Många kommer hit som remisspatienter från andra djursjukhus och kliniker i hela Storstockholm. AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen har separat katt- och hundavdelning.

Vår Facebookpolicy
Vi på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen accepterar inte inlägg eller kommentarer som strider mot lag eller har rasistiskt, sexuellt eller våldsamt innehåll eller som innehåller nedsättande omdömen om kön, ras, religion eller sexualitet. Svordomar, ovårdat språkbruk eller angrepp på enskilda individer accepteras inte.

Inlägg som innehåller personangrepp och/eller information som omfattas av patientsekretess, av respekt för både patienter, djurägare och medarbetare, kan tas bort och/eller anmälas till AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen eller Facebook. Vi är, enligt lag, skyldiga att ta bort inlägg på väggen som innehåller kränkande personuppgifter.

Vi är väldigt angelägna om att du som kund ska känna dig trygg hos oss och uppskattar en direkt dialog med dig. Vid enskilda ärenden önskar vi därför bli kontaktade via [email protected]



"AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är ett av Sveriges största och mest moderna djursjukhus för hund och katt. Vi erbjuder ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster vilket innefattar alltifrån akutvård och förebyggande vård till avancerad diagnostik, bassjukvård, invärtesmedicin, intensivvård kirurgi och ortopedi i djurets hela livsskede. För svårt sjuka eller skadade djur har vi, som enda djursjukhus i Storstockholm, öppet dygnet runt, året om."
Address: Ljusnevägen 17, 128 48 Stockholm
Phone: 08-505 303 00
City: Stockholm
Zip Code: 128 48



related searches: djurakut stockholm dygnet runt, akut djursjukhus stockholm, djursjukhus stockholm, veterinär söderort, veterinär stockholm priser, södra djursjukhuset, anicura albano, veterinär akut
Similar places near
AniCura Gärdets Djurklinik AniCura Gärdets Djurklinik 7 km Bästa veterinärkliniken någonsin Underbar personal som man kan resonera med som ger e...
Vethem Vethem 7 km Min valp fick rävskabb. Efter ett kort samtal som ingick i försäkringen fick vi medic...
Min Veterinär - Evidensia Djursjukvård Min Veterinär - Evidensia Djursjukvård 8 km Mycket bra upplevelse och väldigt smidigt!
FirstVet FirstVet 8 km Nöjd med de samtal jag haft med veterinärer om min valp/unghund. Snabb hjälp, smidig ...
Mälarhöjdens Veterinärpraktik Mälarhöjdens Veterinärpraktik 10 km Massimo vill bara tackar alla som har tagit hand om honom. Gick väldigt väl med kastr...
Huddinge Djurklinik Huddinge Djurklinik 12 km Välsorterad butik som har allt, trevlig o hjälpsam personal samt en fantastisk veteri...
Evidensia Södra Djursjukhuset Kungens Kurva Evidensia Södra Djursjukhuset Kungens Kurva 14 km Vi kom in Måndag den 10.10.22 på e.m med vår älskade hund yorkshireterrier pga livmod...
zoo.se_veterinarklinik zoo.se_veterinarklinik 14 km Gynna inte de hemska människor som driver den här kedjan!
Djurkliniken Värmdö Djurkliniken Värmdö 15 km Har gått här i flera år i olika "ärenden". Ibland "vanliga", ibla...
Hästsjukhuset Solvalla Hästsjukhuset Solvalla 15 km Bara raka ärliga svar. Inga tveksamheter ang behandlingar mm. Dom är bara bäst.
Reviews
Har varit på Bagarmossens Djurdjukhus med alla mina djur Min katt Zeus som blir 17 år den 2maj har varit där många gånger med svår förstoppning .Har alltid fått adekvat hjälp nu får han miralac för sin förstoppning och det har hjälpt honom länge så han får aldrig sådan svår förstoppning längre.Ibland kan han få lite extra svårt då ökar jag dosen lite men man måste tänka på att inte ge för mycket jag ger honom morgon o kväll en liten sked den skeden som tillhör röret där miralacen förpackas. Har alltid blivit bemött på ett bra sätt med min älskade Zeus.
Stort tack till veterinär Sara Littorin för hjälpen! Fantastisk och professionell både under akutbesöket och återkopplingen via telefon dagen efter besökstillfället. Känner utan tvekan att vi fått bästa hjälp trots en mycket upptagen måndag på djursjukhuset, och trots att det visade sig inte vara något livshotande problem vilket matte var orolig över. Stort sjukhus, ett av dem få som har jouröppet 24/7. Fina, fräscha och stora lokaler. Cat-friendly. Finns snackautomat och kaffemaskin välbehövligt då det är flera timmars väntetid när akuten är proppfull. Skönt att man också när möjligt får ett eget rum att vänta i. Nackdel att det är satans dyrt. Vilket dock är förståeligt med tanke på läget, tillgängligheten och personalkompetens. Svider ändå i plånboken, men man får det man betalar för här vilket är högkvalitativ akut-veterinärvård .
Man gör inget försök till att göra en undersökning utan påstår att ens hund ska läggas in för undersökning. Vägrade det då dom för ett par år sen tyckte att en avlivning skulle vara en lösning när min hund låg inlagd. Men han blev frisk efter lite kortison. Några tusenlappar senare och morfin som gjorde allt värre, tyckte dom det var dags för oss att åka hem, med utskriven medicin som min hund inte tål, som dessutom stod i journalen som veterinärerna inte kollade i. Fick hjälp dagen efter hos en annan veterinärklinik som dessutom tog 3000kr mindre. Åker aldrig tillbaka till Bagarmossen.
Detta stället är verkligen proppat med både kunnig och serviceinriktad personal. Jag har haft turen att haft helt friska hundar innan och nu när min hund blivit lite till åren och fått problem blev detta mitt första riktiga veterinärbesök. Trots att min jycke är av större modell och vid första anblick kanske se lite läskig ut blev han varmt mottagen av alla. Veterinärerna är kunniga och pedagogiska vilket gör processen mycket smidig. Nu efter ett par gånger där så känner personalen igen mig, vet vad min hund heter. Man känner sig verkligen välkommen. Rekommenderas alla dagar i veckan om man hamnar i läget att Veterinärbesök är nödvändigt
Vår hund är i vanliga fall rädd vid veterinärbesök men veterinär Brede var bäst! Han lekte o gosade med henne medan han undersökte henne så hon märkte inte ens att det var en undersökning. Hon blev superglad varje gång han kom in i rummet o slappnade av mycket enklare när vi satt o väntade.
Fick tyvärr säga farväl till min hund på 10 år hos Bagarmossen, men trots det tråkiga beskedet vart jag bra bemött av en omtänksam personal. Stor eloge till veterinär och skötare som tog hand om oss, jag önskar jag kunde göra mer än att ge en positiv recenssion för att visa min tacksamhet. För mig är ni guld värda Tack, mvh Johan
Min älskade Lilla Gulle Alma blev akut sjuk i början på veckan nu. Hon blev 16 år. Det var dåligt besked om hälsan. Hastigt insjuknande. Jag fick åka hem ensam med hennes bur tom. Alma var tapper, vis, klok som en Ugglemor. Hon var en Lejoninna. Men framför allt alltid modig och tapper, glad, lojal, kärleksfull, lyhörd, hon visste allt om mej. Hon var ”klockren”. Allt. Hon litade starkt alltid på mej. Hon bidrog med kärlek, ljus, lycka, ren och snygg, vacker, sprudlande och visade alltid vem som bestämmer hemma. Älskade Alma. Kärt barn hade också många namn. Personalen fick lämna det tråkiga beskedet och gjorde det bra i en mycket svår situation, känslomässigt värsta tänkbara. De visste nog att vi två var en. Hade samma hjärta. Till mitt sista andetag skall jag älska Dej min lilla Alma. Jag hoppas vi ses i en framtid när alla sjukdomar och död är borta förevigt. Hoppas och väntar på Dej Alma. Din förevigt Bror-Erik
Trevlig och bra personal, bra bemötande och service och, så klart, vård av kunnig personal :
Kom in akut med min hund en söndagsnatt, hade åkt från Mora då ingen veterinär för operation fanns på närmare håll. Väldigt trevligt och proffsigt bemötande, både mot min hund och mig. Tack vare er överlevde min hund som hade magomvridning. Är så tacksam!
Sämsta jag varit med om! Avlivade min katt och tog ordentligt betalt för allt! De kändes inte kompetenta, lyssnade dåligt, tog i min katt med "osäkerhet" eller "ovilja". Jag blev hemskickad och 40min senare ringer dom igen och säger att min katt är akut dålig. På vägen tillbaka tar veterinären beslutet att avliva. Då undrar jag varför man blir hemskickad om läget är så dåligt. Katten kändes inte så akut dålig när jag åkte. Undrar om veterinären tog det enklaste beslutet att "bara" avliva. Rekommenderar inte Bagarmossen!!!
Comment on this business

to add AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen map to your website;