facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for anilla.se

About

Färgglad inredning och personliga accessoarer. Fri frakt från 499 kr. Öppet köp 30 dagar. Gratis presentinslagning. Snabb leverans.

@anilla.se
#anillaSE

Story

Vem är Anilla ?
Bakom Anilla finns 2 systrar från Helsingborg.

Anillas sortiment
Vet ni vad vi har tänkt på mycket......att det inte finns ett bra ord för "saker". Vi säljer färgglad inredning men det är inte helt sant. Vi säljer mycket andra saker som vi inte kan komma på ett riktigt bra namn för.
Innan drev vi guldsmedsbutik och där kallade man " i branschen" allt som inte var smycken för corpus. Alltså dopsaker, ljusstakar,vaser osv. Helt galet, ingen använder detta ord i verkliga livet. I vår nya bransch säger man ofta "interiör"......inte heller ett ord vi använder till vardags.
Så tills vidare säljer vi inredning - men ha ett öppet sinne kring detta ord.

Smycke
Vi har valt att ha ett sortiment där alla kan hitta något fint. Modernt, coolt, citychict eller klassiskt. Vi tycker om silver och stål. Bra material som är hyfsat snälla mot plånboken och man behöver inte oroa sig för allergi om man väljer den kvalitet som vi jobbar med. Att de smycken vi säljer tillverkas under schyssta förhållande är oxå viktigt för oss.

Anillas värdegrund
Vi vill må bra och ha roligt på jobbet. Vi vill att det ska vara rent, snyggt och organiserat.
Vi jobbar gärna hårt men inte på bekostnad av vila, äta & träna. Vi tror på Karma: Gör gott - få gott.
Alla ska känna sig välkommen till oss, både till vår webshop och till vårt hämtlager.

Anillas inköpskompass
För det första, vi älskar färg.
Färg man blir glad av och som får en att må bra.Obs......vitt kan vara en färg.
Colour Me Happie !

För det andra, vi ogillar pynt.
Vi vill gärna att en sak ska ha en funktion. Att den är fin är en bonus men den ska ha något syfte. Helst ska den berika vardagen, festsaker som man använder sällan är inte vår grej. Praktiskt och med kvalitet, inget man sätter på en piedestal utan något som gör vardagen lite roligare.
Go For The Fun !

För det tredje, vi vill att produktionen ska vara etisk.
Det innebär att vi vill jobba med original och inte kopior. Det finns så många duktiga designer som jobbar fram fantastiska saker. Kredd till alla duktiga formgivare, speciellt de som även tar hänsyn till miljö och arbetsförhållande för de som står för tillverkningen. Att barnarbete inte acceptabelt behöver vi väl inte ens nämna. All keramik måste vara blyfri. Vi har en hel del saker som man använder tillsammans med mat - vi kollar noga upp så allt är livsmedelsgodkänt: Food Proof.
En annan sak vi vurmar för är lokalproducerat. Det finns säkert fina saker i "landet-långt-borta".......men vi hittar minst lika fina saker i Perstorp eller i Småland.
Konsumera Medvetet !

Mission

Färgglad inredning och personliga accessoarer. Fri frakt från 499 kr. Öppet köp 30 dagar. Gratis presentinslagning. Snabb leverans.

www.anilla.se

Impressum

www.anilla.se

Products

Färgglad inredning och personliga accessoarer.
Starka varumärken som Hinza, Carolina Gynning, Rice, Pip Studio, Cult Design, Essenza, Reflextosar, Veggio, Pipols Bazaar, Klinta, Michel Design Works, Fika, Touchmel.

Address: Andesitgatan 23 D, 25468 Helsingborg
Phone: 0738-19 59 19
es.allina@ofni
City: Helsingborg
Zip Code: 25468


Similar places near
Solfilmsshoppen Solfilmsshoppen 900 meter Handla färdigskuren solfilm och säkerhetsfilm till bilar och fastigheter för dig som ...
Nilssons MX Nilssons MX 1 km Tack för hjälpen att hitta dom gul ufo handskydden . Kan rekommendera Nilssons MC . ...
SolarSwe SolarSwe 2 km Bara gott om deras produkter, hög kvalité bra kundrespons och prisvärt.
Trendzone.se Trendzone.se 2 km Interiör & Design
SwedisheCom SwedisheCom 2 km SwedisheCom arbetar med smidiga och funktionella lösningar för e-handel. Handeln går ...
Vibii Vibii 4 km Vibii.net is a webshop that features clothes that are not for everyone. Designs caref...
Designa hemsidan Designa hemsidan 4 km Vi hjälper små och medelstora företag att digitalisera sin verksamhet. / Anna Hult & ...
Partypack Partypack 5 km Utmärkt kundservice och jättefina ballonger! Fick hem ballonger i fel färg pga av fel...
Mybeautycare.se Mybeautycare.se 5 km Snabb leverans, skickade dock fel hårklämma och fick hårnålar istället för tofsar. Ha...
Jag hör dig AB Jag hör dig AB 5 km Sveriges första genuina webbutik för dig som är hörselskadad, döv, dövblind och anhö...
Anovea Anovea 6 km En spännande butik med unika produkter för dig som är klimatsmart och medveten konsum...
BOTB Skincare BOTB Skincare 11 km Our vision has been, and always will be, to make excellent skincare products. We beli...
RoligaInredningar.se RoligaInredningar.se 19 km Välkommen till RoligaInredningar.se! Här hittar ni inredningsdetaljer, unika prylar ...
Comment on this business

to add anilla.se map to your website;