facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Animation och visualisering

Animation och visualisering

About

Spetsutbildningen Animation och visualisering på Duveholmsgymnasiet i Katrineholm. Hos oss skapar du din nya värld.

Story

Spetsutbildningen Animation och visualisering på Duveholmsgymnasiet i Katrineholm är ett utmärkt första steg för dig som vill få möjlighet att utveckla din kreativitet inom två- och tredimensionell bild. Här utbildas du till framtidens visualiserare.

Vi erbjuder moderna, kreativa miljöer med professionellt utrustad tv-, foto- och animationsstudio, den senaste tekniken med ritplattor och personliga laptops samt erfarna och engagerade lärare. Behovet av specialistkompetens inom animation och visualisering är stort – och det väntas bara fortsätta öka inom exempelvis reklam, design, arkitektur, digital kommunikation och tv-spel. Hela tiden animeras två- och tredimensionella bilder framför våra ögon, i mobilappar, på tv-skärmar, flygplatser och festivaler.

Utbildningen bedrivs i nära kontakt med närings­livet samt privata och offentliga organisationer. Vi samarbetar även med Mälardalens högskola, vilket innebär att du redan på gymnasiet får möjlighet att testa hur det är att plugga på eftergymnasial studienivå.

Vill du jobba som exempelvis art director, webbdesigner, illustratör, grafisk formgivare, journalist eller kommunikatör är Animation och visualisering ett utmärkt steg in i branschen. Utbildningen ger en bred behörighet och fler valmöjligheter för vidareutbildningar och yrken även utanför den traditionella estetiska sektorn.

Med spetsutbildningen Animation och visualisering har vi en unik inriktning med riksintag. Det innebär att elever från hela Sverige är välkomna, eftersom Skolverket anser att utbildningen är angelägen och ger kunskaper som är efterfrå­gade på arbetsmarknaden.

Address: Västgötagatan 37, 64136 Katrineholm
Phone: 015057430
City: Katrineholm
Zip Code: 64136


Similar places near
Goodstart Goodstart 1 km Innanförskap - Integration - Innovation. Goodstart bedriver arbetsmarknadsinsatser o...
Glasskolan Glasskolan 2 km Jimno is The man.... han vet vad han snackar om... hoppas jag får se han snart igen.....
IUC Installatörernas Utbildningscentrum IUC Installatörernas Utbildningscentrum 2 km Extremt goda jobbchanser för teknikintresserade!
Maskina AB Maskina AB 2 km Maskina erbjuder utbildningar och valideringar på hjullastare, teleskoplastare, grävm...
Alfamax AB Alfamax AB 3 km Alfamax utvecklar läromedel i svenska och anordnar metodikkurser. Våra läromedel har ...
Skärgårdens Keramik Skärgårdens Keramik 8 km Drejkurser (allt inom lera)
JW Sporthästar JW Sporthästar 9 km Uppfödning av sporthästar, häst & Ryttarutbildning, Ridinstruktör, C-tränare hoppning...
Nybyggets Ridläger Nybyggets Ridläger 12 km Bästa upplevelsen för den hästtokige!
Comment on this business

to add Animation och visualisering map to your website;