facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Anita Salongen

Anita Salongen

About

Hos oss finner du Klipp & färg, Permanent, trådning, håltagning samt Fotvård mm
Varmt välkommen och ringa för mer info

Address: Holmgatan10 87145 härnösand, 87145 härnösand Härnösand
Phone: 0611511816
City: Härnösand
Zip Code: 87145 härnösand


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 18:00
Saturday: 09:00 - 18:00


related searches: Anita salongen age, Frisör Härnösand
Similar places near
City Drop In City Drop In 703 meter Bra o trevlig service. Klipper mycket bra o snabbt
Reviews
Den sämsta frisören jag någonsin gått till, satte en mössa över mitt huvud när hon skulle bleka vilket jag inte sa nåt om från början men gjorde bara som hon ville?? Vilken seriös frisör gör de? Har jätte långt hår då de gjorde så extremt ont medans hon höll på att dra ut hårstråna från mössan. Började få massa tårar i ögonen för de var en sån hemsk smärta men hon fortsatte ändå utan att bry sig om de, satt där i total smärta och ville bara att det skulle vara över. Resultatet blev inte heller som jag ville utan bara jätte gult orange. Bad om en lite kallare ton men nej, hon la inte i nån toning heller utan bara fuskade med silvershampoo. För den delen när jag ville säga nåt så lät hon mig aldrig prata till punkt skulle alltid avbryta mig. Så sjukt dålig frisör kom därifrån med trauma för hur ont jag hade i hela huvudet. När jag sen skrev ett långt meddelande om hur missnöjd jag blev så brydde hon sig inte alls bara svara tillbaka med att de var tydligen ” mitt fel” jag hade fått de för ett bra pris så jag ska inte sitta och klaga?? Har verkligen inte fått de för nåt bra pris, skulle lika gärna kunna göra den röran hemma på mig själv. Noll empati usch.
Så fint av dem att hjälpa min mamma med sitt hår. De gjorde ett mycket bra jobb.
Humana priser, mycket nöjd med klippningen. Rekommenderar.
Bra klippning med sax. Mycket nöjd
UPPDATERING !!!!! Kan man vara mer nöjd ???? Bara rosor Tusen stjärnor Så himla fint gjort med barnen ! Förstår precis vad man menar när man visar . Inga problem ! Supertrevlig och gullig Hit kommer vi alltid tillbaka Jag har en son på 13 och en dotter på 10 . Efter ett besök på Anitasalongen sprudlade båda som två stolta solar . Mina barn är så nöjda med sin klippning och vi föräldrar med ! Jag kan då rekommendera Anitasalongen till alla . Otroligt trevliga och lyssnar på kunden . Kunniga och förstår direkt hur man menar när man förklarar. Klipper med säkerhet och utan att tveka. Snabb ! Och det är i all positiv mening bra ! Man är trygg . Bra med barn ! Tar alltid emot med ett leende. Och har rimliga priser . Bara Tjänster: Luggklippning
Fantastisk frisör, snabb, noggrann & trevlig. Jag & sonen är nöjd & kommer definitivt fler gånger.
Så snälla duktiga tjejer
Fantastiskt trevliga och duktiga. Allt man kan önska sig av en frisör. Blev precis som jag beställde. Tog ca 10-15 minuter. Kostade 180 kr. Tog emot mig trots att jag kom lite sent och bara glada miner. Skön frisörstol och fräsch inredning. Personalen själva var också snygga och prydliga. Hit kommer jag att komma tillbaka, trots resa från Kramfors.
Detta är en trevlig salong att få håret klippt till bra pris. 180kr och frisörerna är professionella och duktiga. Hit kommer vi tillbaks igen. Min fru blir glad då frisören även trimmade mina buskiga ögonbryn och håriga öron. Sånt man inte får normalt. Tack!!!
Mycket för pengarna hos Anitas Salong! Nu kan man få hårvård, manikyr och pedikyr m.m. på samma ställe. Nyrenoverade lokaler i vitt och fräscht, samt mysig, familjär stämning. Jag lämnade Anitas Salong och kände mig så väl omhändertagen, bokstavligen från topp till tå.
Comment on this business

to add Anita Salongen map to your website;