facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ankaret

Ankaret

About

Restaurang Ankarets Facebook sida.



"På Ankaret hittar du något för alla. Vi har allt från vår mycket populära och omtyckta Dagens Lunch som serveras mellan 10-14 till a la carte rätter. Vi har även utökat sortimentet med ett konditori.Varmt välkomna!"
Address: Grisslehamnsvägen 2, 76431 Väddö, Stockholms Län, Sweden
Phone: 017652020
City: Väddö
Zip Code: 76431



related searches:
Similar places near
Ankaret Restaurang och Pizzeria Ankaret Restaurang och Pizzeria 5 meter Stället håller hög klass, bifflindström med saltgurka, stekt ägg, råstektpotatis, väl...
Reviews
Ganska ”vanlig” pizzeria/ restaurang, varken mer eller mindre. Pizzan var ok men pastan var sämre. + Lite folk om man nu tycker det är bra - ingen bordsservering
Jag var här och käkade lunch och beställde en kebabtallrik för 119kr. Den serverades över förväntan mycket fint. Pommesen var helt fantastiska. Storleken var inte jumbo men nåt mellanting, tack vare att dem serverades på sidan och inte under kebaben så behöll dem sitt krisp. Kebaben var fin och saftig och en fräsch salladen serverades brevid. Jag ångrade mig dock när jag såg att borden runt omkring mig beställde in olika fiskrätter. Dem såg JÄTTEFINA ut, blir nästa gång att beställa en sådan. Personalen är mycket trevlig och lokalen är luftig, möjligtvis lite mörk ifall du väljer att sitta inomhus, annars har dem en stor fin uteservering med alternativ att sitta både under tak eller inte. Det är bra avstånd mellan borden och bred gång, inga problem att komma in med en rullator osv. Kommer fortsätta komma tillbaka hit. Jag är jättenöjd!
Jätte otrevlig personal Förutom själva Gunnar. Det finns en kille med stor skägg han har ingen lust alls, jag vet inte varför han jobbar ens som servitör för han förstår inget om service. Han passar bra som gruvarbetare. Han får en nolla.
Beställde 2 plankstekar och en öl pris 685kr File var det av något djur..., pulvermos, en liten tomat. Bea och den andra såsen var inte till plankstek, kanske Pasta sås innehåll hackad skinka i tärningar och svamp. Ingen sparris med bacon. Klagade vid betalning fick ändå betala fullt pris -: fick till svar oj glömde det. Parkering: finns alltid
fick vänta över en timme på min mat, kompenationen blev en extra läsk.
Fantastiskt god mat . Den här gången åt vi gösplanka med hummersås
Fin och fräsch restaurang med gott om plats både ute och inne. Många olika rätter inklusive barnmeny. Åt gös på planka. Den var lite dyrare än den smakade. Den var ok men dyr alltså. Barnen åt pizza som de tyckte var god. En trevlig detalj om man har hund är att det stod vattenskålar utställda vid flera bord utomhus. Man behöver inte gå igenom restaurangen utan det går att gå runt till borden utomhus. Rökning förbjuden även utomhus vilket är kanon tycker jag.
Ofta helt ok rätter t.ex. luncher. Det som drar ned betyget är att rätterna ofta är lite för salta samt att de saknar lunchmeny/meny på hemsidan.
Käkade dagens lunch. det stod att det skulle vara pepparbiff, men… jag vet inte vad det var. Helt oätligt. Kocken kanske hade otur. Skulle nog tagit en pizza eller något istället. Två stjärnor för stor och fin uteservering.
Trevligt med riktigt god mat bra atmosfär med en äkta öppenspis som det eldadets i Mat: 5/5
Comment on this business

to add Ankaret map to your website;