facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ankaret på Råå

Ankaret på Råå
Address: Västindiegatan 22, 25271 Råå, Skåne Län, Sweden
Phone: 042263303
City: Råå
Zip Code: 25271



related searches: på piren råå, restaurang piren råå
Similar places near
Lillan's Matkrog Lillan's Matkrog 1 km Bar och Restaurang med fullständiga rättigheter.
Reviews
Jag skulle säga att mitt besök på Restaurang Ankaret var en fantastisk upplevelse. Personalen var enastående och gjorde mitt besök till en minnesvärd upplevelse. Den vackra utsikten över hamnen gav en extra touch av magi till den goda fikan. Om du letar efter en restaurang med god mat, utmärkt service och en fantastisk utsikt, rekommenderar jag starkt att besöka Restaurang Ankaret. Du kommer inte att bli besviken!
Servitris var kort i ton, som om kunderna var till besvär, inte ett dugg serviceminded. Vid förfrågan om innehåll i sås allergi svarade personalen som stod i köket och tillagade maten "det vet väl inte jag?" Maten - väldigt liten bit fisk, den kokta potatisen hade svarta fläckar. Och så lite urvattnade burkärtor och burkmorötter på det. Aldrig mer Ankaret på Råå.
Charmigt enkelt i småbåtshamn. Alltid vällagad mat o trevlig personalMat: 5/5
Stora portioner, nyfriterade fisk och nygjorda pommes. Har sällan ätit så krispig friterad fisk. God mat! Trevlig personal! Lite sliten inredning, men rent och välstädat. Fräsch toalett!
En fantastisk Hamnkrog med en veckomeny som slår de flesta andra med hästlängder! Fyndigt sammansatta, väl tilltagna vällagade och presentabelt upplaggda rätter mixas med fräsha räkmackor, bbq aftnar, skaldjurs aftnar, a la carte meny och mycket mer. Här njuter du av din måltid i en smakfull, trevlig och lugn miljö antingen i bekvämt korgmöblemang eller på den fria och luftiga uteserveringen. Micke som driver Ankaret är en san Värdshusvärd i ordets rätta bemätkelse. Han värnar med hjärta och själ om sin resturang och ser alltid till att maten som serveras är av allra högsta kvallite. Han ses ofta ströva runt bland borden småpratandes med gästerna förvissande sig om att allt är till yttersta belåtenhet. Resturangen har fullständiga rättigheter så det går utmärkt att få en öl emmer ett glas vin till maten. Det här är utan tvekan en av mina favoritresturanger alla kategorier och min absoluta favoritresturang i sin kategori. Jag kan varmt rekomendera Ankaret på Råå och skulle du bli sugen på en glass finns här en hel frys fylld med härlig glass ifrån Engelholmsglass att välja band. Jag ger Resturang Ankaret på Råå fem stjärnor och tre tummar upp av tre möjliga gillar du recentionen ge den gärna tummen upp
Tråkig husmanskost, smakar absolut ingenting. Ett nytänkande behövs verkligen. Hoppades på bättre i år. Åt för ett par veckor sedan och blev positivt överraskad. Och tänkte upprepa detta idag men näää Blev något som smakade som Findus barnmat och upplagt i skolköket. Tyvärr blir inte fler gånger Det behövs en uppdatering Kanske lite pasta eller lite thailändskt Och nu i sommar saknar man sallader
Maten var under all kritik. Inget som rekommenderas att åka dit för att äta! Maten var smaklöst och bränt.
Mycket god mat, stora portioner, bra priser och bra service. Rekommenderas varmt
Trevlig personal och god mat! Fick en rejäl portion, och alla gick därifrån mätta.
Mycket fin räkmacka som du käkar ihop med gubbar och tanter på Råå. Inget turistställe. Mest lokalbefolkning.
Comment on this business

to add Ankaret på Råå map to your website;