facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Anna:s Bokföring AB

About

Redovisnings Byrå

Story

Löpande Bokföring

Slipp tänka på konton ... Debet & Kredit ... avdragsgillt eller inte, balans och resultat, in och utgående moms, inköp av varor & tjänster EU, export. Vi håller reda på allt det åt Er!


•Moms & Arbetsgivaravgifter

Via deklarationsombud ser vi till att din moms och arbetsgivaravgift blir rätt deklarerad i tid, för att slippa förseningsavgifter och skattetillägg.

•Löner

Vi ser till att ni får er lön korrekt uträknad, oavsett om era anställda har månads eller timlön, är tjänstemän eller arbetare. Korrekt skatteavdrag, bilförmånsberäkning samt semesterhantering enligt gällande avtal och lagar.

•Bokslut och Årsredovisning

När verksamhetsåret är slut kan vi upprätta ert bokslut och säkerhetsställa att bokslutet uppfyller de krav som ställs i regelverk och enligt god redovisningssed. Årsredovisningen är företagets offentliga redovisning och därmed tillgänglig för banker, leverantörer, kunder och andra, vi bevakar att bokslut samt årsredovisning kommer in till Bolagsverket i rätt tid.


•Inkomstdeklarationer

Slipp tänka på avdrag, redovisning av vinst/förlust på aktieaffärer, K10 för delägare i AB, redovisning av näringsverksamhet, periodiseringsfonder - lämna er deklaration till oss i stället och njut av våren !

•Rådgivning

Allt från den lilla frågan vilket konto kostnaden ska konteras på till försäkringar, banker, anställningar, personal frågor m.m - Här finns hjälp att få!


•Utbildning

Bokföring, reskontrahantering, in och utbetalningar, kontoplaner, avtalsförsäkringar, lönekörning, semesterårsavslut. Saknar ni kunskap?


•Hjälp med att starta företag

Ni kanske går i tankarna att starta eget ? Det kan va svårt att veta vilken företagsform som passar just er. Vi hjälper till med anmälan till bolagsverket, bolagsordning, stiftelseurkund, aktiebrev, F-skatt, momsregistrering m.m.

Address: Hattmakaregatan 1, 33137 Värnamo
Phone: 0709468537
City: Värnamo
Zip Code: 33137


Opening Hours

Monday: 09:00 - 12:00
Wednesday: 08:00 - 12:00
Friday: 08:00 - 12:00


related searches: Anna s bokföring ab instagram, Anna s bokföring ab age
Similar places near
PULS Bemanning AB PULS Bemanning AB 104 meter Puls Bemanning AB är ett kreativt och nytänkande bemanningsföretag med kunden i fokus...
bsv arkitekter & ingenjörer ab bsv arkitekter & ingenjörer ab 441 meter bsv - ca 80 pers som jobbar med arkitektur, konstruktion, miljö, energi, byggledning,...
Consid AB Consid AB 519 meter Världens bästa kontor och arbetsplats
Marcus Segerros Design Marcus Segerros Design 1 km Company page of industrial design engineer Marcus Segerros.
Awakonsult Awakonsult 2 km Rekrytering. Plantera ditt företags målsättningar och förväntningar hos personalen. K...
Reviews
Perfekt och god service
Comment on this business

to add Anna:s Bokföring AB map to your website;