facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Anna Ski Mäkleri

Anna Ski Mäkleri

About

Vi är en fastighetsmäklare med inriktning på Lidingö och Östermalm. Vår organisation är liten, men vårt kontaktnät är stort och vår lokala kunskap djup. På Anna Ski Mäkleri vet vi mer; om livet mellan husen. Fråga oss!

Story

Vi är en fastighetsmäklare med inriktning på Lidingö och Östermalm.



"Vi som är mäklare på Anna Ski Mäkleri är inriktade på försäljningar i de områden där vi bor och själva känner oss hemma; på Lidingö och Östermalm. Det råder ett speciellt förhållande mellan de här områdena och det är naturligt att flytta mellan de två i olika stadier i livet."
Address: Stockholmsvägen 53, 181 32 Lidingö
Phone: 08-744 54 00
City: Lidingö
Zip Code: 181 32



related searches: Gadelius, Bjurfors Lidingö, Mäklare Lidingö
Similar places near
Klockare Fastighetsmäkleri Klockare Fastighetsmäkleri 125 meter Kvalitet, engagemang & resultat!
Residensportalen Rentals Residensportalen Rentals 5 km Översatt av Google Trevlig webbplats Original Nice website
Gadelius Fastighetsbyrå Gadelius Fastighetsbyrå 6 km Super trevliga och proffsiga . Ville värdera min lägenhet, ringde Gadelius och fick s...
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö Svensk Fastighetsförmedling Lidingö 6 km Letar du mäklare med koll på Lidingö? Varmt välkommen att kontakta oss på Svensk Fast...
HusmanHagberg Lidingö HusmanHagberg Lidingö 6 km Seriös mäklare.
Reviews
Vi har använt oss av Anna Ski Mäkleri ett flertal gånger och varit lika nöjda varje gång. Vi hittade henne på en husvisning av ett hus vi var intresserade av där Anna Ski var mäklaren. Eftersom hon gjorde ett så bra och engagerat intryck så kände vi att henne måste vi ha när vi också i samma veva skulle sälja vårt hus. Den försäljningen gav ett oanat gott resultat och vi var så glada över hennes engagemang och förmåga att alltid göra det lilla extra i varje situation. Sedan dess har hon sammanlagt sålt 4 hus och lägenheter för mig och min exmake. I tre av dessa försäljningar har vi också använt oss av teamet kring Anna Ski vad gäller inredning, trädgård, lättare renoveringar osv inför visning. Jag har varit mer än nöjd över resultatet det har gett!
Min man och jag sålde vår villa på Lidingö i mycket svårläst marknad men Anna lyckades med konststycket att sälja den till ett pris som vi blev riktigt nöjda med och dessutom i rekordfart! Anna har ett driv och engagemang för sina kunder som jag tycker är helt unikt. Inget är ett problem för Anna hon löser det bara :-
Både köpare och säljare mycket missnöjda när vi gjorde vår affär. Oflexibla, svåra att få tag på och mycket fel med pappersarbete som till och med riskerade göra köpet ogiltigt. Välj annan!
Proffsigt genomförd affär. Hög tillgänglighet.
Bästa mäklaren! Köpt och sålt med Anna och teamet
Tack för hjälpen Anna Ski Mäkleri. Professionell, lyhörd, snabb och gediget kunnig mäklare. Lidingös i särklass bästa mäklare! När Du ska välja mäklare – välj Anna Ski Mäkleri för alla parters bästa.
Comment on this business

to add Anna Ski Mäkleri map to your website;