facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Anna The Råw

Anna The Råw

About

Företaget håller inspirationskurser till rawfood som livsstil, afterwork, catering m.m.

Story

Jag är utbildad Raw Life Educator. För sju år sedan började min resa med rawfood då jag köpte Erica Palmcrantz bok "Rawfood på svenska". Nu vill jag dela med mig av min kunskap och mitt förhållningssätt till denna livsstil!

Oavsett om vi kallar det rawfood, levande föda eller råkost så är det gemensamma att vi använder oss av råa grönsaker, gröna blad, groddar, frukter, bär, nötter, frön, alger, oljor och superfoods där vitaminer, antioxidanter och fibrer är intakta och inte upphettade över 42 grader C.

I Sverige är vi väldigt trendkänsliga och nappar snabbt på nya dieter för viktkontroll osv. Men hur noga är vi egentligen med VAD vi stoppar in i våra kroppar och vilka konsekvenser det får på cellnivå? Om detta, och mycket mer, pratar jag om på mina kurser/event/inspirationskvällar. När du bokar ett tillfälle med Anna The Råw kommer du naturligtvis få möjlighet att själv prova att laga denna fantastiska mat och självklart ingår provsmakning på det mesta inom rawfood. Anna The Råw- din lokala rawfoodinspiratör!

Address: Skiffervägen 5, Mariestad
City: Mariestad


Similar places near
Candys Bistro Candys Bistro 2 km God pizza, snabb service. Vad mer kan man önska? Trevlig personal? Japp, det fanns de...
Stevien Europe Stevien Europe 2 km Healthy, low calorie and natural products sweetened with stevia.
Burger King Mariestad Burger King Mariestad 4 km Förtjänar inte ens 1 stjärna, väntade 20 minuter på maten och 4 burgare saknade ost. ...
Lugnåsbergets Musteri Lugnåsbergets Musteri 19 km Mycket bra med gårdsbutik där man kan handla närodlat och ekologiskt!
Comment on this business

to add Anna The Råw map to your website;