facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Annas Bilar AB

About

Varmt välkomna till Annas Bilar AB i Molkom. Vi bygger vår verksamhet på nöjda och återkommande kunder. Du skall känna dig trygg och nöjd med din affär.

Story

Vi lämnar garantier enligt MRF´s rekommendationer.

Vi köper/byter/säljer/förmedlar bilar.
Har du fått ett lågt inbytespris, hör alltid medoss, det brukar löna sig.

Vi samarbetar med Wasa finans om du vill ha hjälp med finansiering till din nya bil. Även lån till 100%.

Och om du söker efter en bil som vi inte har kontakta oss gärna då vi har goda kontakter hos de stora återförsäljarna och kanske kan hjälpa dig att hitta din drömbil.

Har du frågor så ringer du ringer du, vi har alltid tid för ett samtal.

Om Du/Ni kommer med tåg eller buss så kan vi hämta er vid stationen.

Välkomna till Annas Bilar AB!



"Vi på Annas Bilar säljer, köper och byter in bilar. Välkommen till oss ! Anna & Micke"
Address: Kyrkvägen 3, 66060 Molkom
Phone: 0547772737
City: Molkom
Zip Code: 66060



related searches:
Similar places near
Simons Mek & Plåt Simons Mek & Plåt 15 km Service / underhåll av tävlingsbilar och stötdämpare, samt bilreparationer
Reviews
Andra gången vi gör en bilförsäljning till denna mycket bra bilfirma i Molkom. Firman drivs av ett mycket seriöst och trevligt par. Rekommenderar att bilaffärer görs med denna firma.
Ni har efter lämnat ut en offert och bestämt inbytespris osv, även bestämt en träff framöver för att mötas. Hur kan ni då sälja bilen till en annan? Jag förstår att ni vill bli av med bilen, men det är mycket dålig stil med först-till-kvarn-attityden trots att ni bestämt träff med en annan kund. Detta gäller inte mig, men skriver åt en offentlig person som vart med om detta hos er.
En av de bästa och mest ärliga bilförsäljarna överhuvudtaget, jag hade många erfarenheter av dem,duktiga, trevliga , uppriktighet och råd. Jätte mycket rekommenderar dem
Nu har jag ägt min Peugeot 308 i 5 månader och jag är fortfarande lika nöjd som jag var när jag provkörde den hos Anna i Molkom. Var lite nervös inför kalla vintern då den skulle stå ute, men det är en stark liten rackare och den har inga problem med kylan. Vill också tacka för bra bemötande, seriösa o vänliga säljare och viktig information innan man köper sin bil. Stort tack! Kommer gärna tillbaka =D
Fick enastående bra hjälp vid försäljning av min bil . Allt går som planerat vid proffsig hjälp och kunskap. Kan varmt rekommendera Annas Bilar AB vid både köp av bil som hjälp vid försäljning. Att också få bra bemötande i ovanstående tjänster gör INTE betyget sämre helst en stjärna till.
Hitta en fin bmw på nätet ja åkte å kika på , provkörde den och hade bra kontakt med michael säljaren som öven tyckte ja skulle tänka efter noga innan ja bestämde mig , nu har ja ägt bilen några veckor ä supernöjd . Får även mycket beröm av srbetskamrater och folk när man parkerar den att det ä en otroligt fin bil !! Så annas bilar rekommenderas varmt av mig , detta ä andra bilen ja köpt hos dom .
Ärligt, ödmjukt och professionellt bemötande från företaget. Dessutom visade man stort förtroende för kunden dvs mig från företaget. Jag är helnöjd i min affär med Annas Bilar AB. . Anders Linköping
En utmärkt bilaffär.Tack för det trevliga bemötandet :
Otroligt trevliga och gästvänliga. Väldigt fina bilar. Jag är så glad för mitt köp av den lilla svarta Citroën C3. Kan mycket väl rekommendera dem, och kan mycket väl köpa bil här igen. En mycket positiv upplevelse
Mycket trevligt företag, super ärligt och jätte bra service
Comment on this business

to add Annas Bilar AB map to your website;