facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Annas Hembageri

Annas Hembageri

About

Utsågs till Sveriges bästa café i White Guide café 2016/17.

Story

Annas Hembageri bakar mustigt och gott matbröd med surdeg och ekologiska ingredienser. I vårt mysiga bageri kan du också fika på våra berömda bullar och vårt goda ekologiska kaffe.



"Annas Hembageri bakar mustigt och gott matbröd huvudsakligen med surdeg, samt en del kaffebröd. Allt gräddas i ugn med stenhäll där brödet får en tjock och smakrik skorpa. Ingredienserna är till största del ekologiskt odlade och/eller närproducerade.Utsågs till årets fikaställe 2015/16 och Årets bästa café 2016/17 och Årets Hållbara Café 2018/19 i White Guide Café."
Address: Hammarvägen 2, 647 30 Mariefred
Phone: 015931818
City: Mariefred
Zip Code: 647 30


Similar places near
Två Goda Ting Två Goda Ting 313 meter Trevligt café, med trevlig personal. De säljer även godis och lite andra småsaker. Oc...
Båtsbryggans café & glass Båtsbryggans café & glass 432 meter God glass. Avdrag för att personalen saknade kunskap om det fanns glutenfria våfflor ...
HAWOS HAWOS 457 meter God mat till bra priser
Mariefreds Hamnkafe Mariefreds Hamnkafe 508 meter Katastrof kiosk. 93kr för två 33cl cola samt en liten sockerkaka. Dom har samma prise...
Reviews
Brödbuffen med olika bröd, ost, smör och marmelad var otroligt god, mättande och prisvärd. Dessutom var personalen trevlig och välkomnande.
Ett stopp i Mariefred o stannade till här på det fina hembageriet. Smörgås o gofika av högsta klass.
Rekommenderas varmt för en fika eller att köpa förstklassigt bröd o bullar med hem!
Helt fantastiskt - ett "måsteställe" om du är i Mariefred.
Vi tog en fika. Kaffe, te, kanel och kardemummabullar. Det fanns inga kalla drycker att välja mellan. Man fick välja sin egen mugg/kopp ur ett skåp, trevligt. Bullarna var goda. Liten uteplats i en vägkorsning annars platser inne. Roligaste idén var stamkundskassen som ger dig rabatt och sparar miljön. Hittar inget annat sätt än det hör att svara på frågan från bageriet: Vi sökte något kallt att dricka, i första hand kolsyrat vatten. Det fanns inte, utan vi blev erbjudna saft eller kranvatten ur en bringare som stod ute i den varma lokalen. Det blev ändå en bra fika.
Det var första gången och jag kommer att åka dit flera gånger för att köpa go fika när vi ska gå på fler utflykter. Det jag köpte med mig denna gång var jättegott! Tack! Kan varmt rekommendera!
Mycket trevlig och professionell personal. Vi testade deras smörgåsbuffé, vilket visade sig vara en riktig fullträff. Vi fick in en bröstkorg med 5 sorters välsmakande bröd tillsammans med två sorters marmelad och en närproducerat ost. Vill man ha mer är det bara att säga till. Rekomenderas starkt!
Väldigt gott! Här finns också en del andra goda saker förutom bröd och kakor att köpa med sig som saft, äppelmust och marmelad. Dessutom mycket ekologiskt o trevlig personal!
Så trevligt bemötande och gått bröd
Väldigt god frukost, Anna med persona grymt trevliga och serviceminded. Återbesök lär ske i sommar!
Comment on this business

to add Annas Hembageri map to your website;