facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Annas Kök

Annas Kök

About

Lunchrestaurang, catering, café, bakverk, choklad, butik, matlagningskurs.

Story

Annas Kök är lunchrestaurangen som värnar om en vällagad, varierad lunch gjord från grunden av säsongens råvaror. Med foten i norden men med glimtar mot medelhavsländerna hoppas vi kunna kittla dina smaklökar. Våra luncher serveras alltid med nybakt bröd, en krispig sallad och förrättssoppa.
Vill du äta något lättare har vi även vår cafémeny med laxwrap, hemgjort rågbröd med handskalade räkor, grillad focaccia och krämig soppa. Sitt ner med en riktigt god espresso eller capuccino i designmöbler från Miljögården. Bläddra i design och matböcker och få ännu mer inspiration och ny energi innan du går mot nya äventyr.
Vill du ta med något av vad vi har att erbjuda? Inga problem. Tapas till mingel eller fördrinken. En kall buffé till festen, fräscha desserter, tårtor och handdoppade tryfflar att imponera med vid middagsbjudningen. Vi ser fram emot ditt besök!
Välkommen!
//Anna

Address: Avtalsvägen 2, 227 61 Lund
Phone: 0462119100
City: Lund
Zip Code: 227 61



related searches: Miljögården kontakt
Similar places near
Nått Gott Nått Gott 308 meter Beställde entrecote, betalade efter jag betalat berättar dem att det inte fanns hemma...
Mat & Destillat Mat & Destillat 3 km Restaurang & Cocktailbar
Restaurang & Café Stadsparken Restaurang & Café Stadsparken 3 km Lunch, à la carte, brunch, ostbuffé, catering, gåsmiddagar, julbord! Ta kontakt med o...
Restaurang På Skissernas Restaurang På Skissernas 3 km Har blivit en och annan middag och lunch här. Tillhör kategorin Top 5 ställen i Lund ...
Reviews
Mycket god fredagslunch när man vill lyxa till det! :- För 125kr fick man inte bara 22-timmarsbakad ryggbiff "planka" med egen bearnaisesås, parmesangratinerad duchessepotatis, örtrostade skånska rotfrukter, syltad rödlök, späd sallad och rödvinssky, utan även veckans sallad, nybakat bröd och soppa!
Har aldrig blivit besviken här. Husmanskost med en twist som gör att man njuter av varje tugga.
Annas är nytänkande och har alltid fräsch smakfull mat som lekfullt varieras i smakförnimmelse och konsistens av ett trevligt serviceminded gäng matkreatörer! Lokalen och möblemanget har dock en del kvar att önska och ger lite väl mycket matsalsintryck.
Mycket god mat och väldigt trevlig o duktig personal!!
Vällagad och god lunch mat i trevlig miljö.
Extremt trångt och gäster som var ihopklumpad, med tanke på pandemin så kände inte särskilt tryggt. För priset 125 för en lunch så förväntar jag lite bättre sallad. Godkänd men inte mer.
God mat, lagom stora portioner och trevlig miljö för en lunch.
Va härligt med lunchrestaurang som arbetar lutfisk.
Rent o fräscht o god mat ,men lite väl dyrt o små portioner för en vanlig knegare..
Bra lunchställe /Bo
Comment on this business

to add Annas Kök map to your website;