facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Annas Trim & Spa

Annas Trim & Spa

About

Husdjurshygien och pälsvård som utförs utifrån ägarens önskemål och djurets välmående.

Address: Gradgatan 2, 534 50 Vara
Phone: 0735859777
City: Vara
Zip Code: 534 50


Similar places near
Kia's hundtrim och hundvård Kia's hundtrim och hundvård 11 km Jag har en liten hemmatrimm där jag tar emot hundar som jag trimmar och klipper, klip...
Reviews
Jag tog nyligen med min lurviga vän till Anna's Pet Grooming, och jag måste säga att jag är mycket imponerad av deras enastående service. Anna och hennes team gjorde ett strålande jobb med att sköta min hund och överträffade mina förväntningar. Från det ögonblick vi gick in möttes vi med ett varmt välkomnande och en vänlig atmosfär. Personalens professionalism och äkta kärlek till djur var uppenbara direkt. De tog sig tid att lyssna uppmärksamt på mina krav och noterade alla specifika instruktioner jag hade angående min hunds frisyr. Själva skötselprocessen var exceptionell. Deras uppmärksamhet på detaljer var verkligen anmärkningsvärd, vilket säkerställde att min hunds päls inte bara såg ren ut utan också snyggt preparerad. Deras milda tillvägagångssätt och expertis gav mig sinnesfrid eftersom min hund var i extremt kapabla händer. När jag hämtade min hund blev jag imponerad av de utmärkta resultaten. Han såg helt fantastisk ut! Hans päls var snyggt trimmad, och han verkade så nöjd och glad. Inte bara gav de mitt husdjur en utmärkt frisyr, utan hon skötte även hans naglar, öron och övergripande renlighet. Det som imponerade mest på mig var den personliga vård som min hund fick. De tog sig tid att förstå hans individuella behov och sinnelag. De såg till att han var bekväm under hela skötselprocessen, vilket säger mycket om hennes engagemang och kärlek till djur. Jag rekommenderar helhjärtat Anna's Pet Grooming till alla djurägare där ute. Deras professionalism, uppmärksamhet på detaljer och genuina omsorg om husdjur gör att de sticker ut från resten. Deras expertis och de fantastiska resultat de levererar är verkligen anmärkningsvärda. Tack för din exceptionella service! Du har förtjänat mitt förtroende, och jag kommer definitivt att ta tillbaka min hund för framtida trimningsbehov. Fortsätt med det fantastiska arbetet! Högt rekommenderad!
Anna har gjort ännu ett fantastiskt jobb med vår Jack. Även om Jack fortfarande är en valp full av energi kan han vara väldigt blyg men personalen på Anna's har kunnat arbeta med honom och hjälpa honom att få en fantastisk upplevelse.
Om jag kunde ge 0 stjärnor för kundservice/hantering skulle jag göra det! Gabby är HEMSK, OBSERVERA OCH PLATTA RUDE! Skär min hund bakom örat och ville inte ens erkänna det. Försökte säga att det är hennes ben! Riktigt tråkig ursäkt. Inget ansvar, ingen respekt och ingen empati. Tog tillbaka min hund för att visa henne snittet och hon skrattade åt det faktum att hon klippte min hund. Pratade med ägaren efter tvist och erbjöds 50 % rabatt på nästa service, men kom igen nu tror du att jag verkligen skulle ta med min hund tillbaka till denna anläggning. Att skratta åt en hunds skära och smärta är äckligt och omänskligt. Om du älskar din hund, ta inte med den hit. NOLL vård togs för min hund eller situationen. Förhoppningsvis anser ägaren bättre ledarskap på denna anläggning! #Anapetgroomingyourcancelled
Anas djurskötsel har skött min bebis skonsamt sedan 2020. Hon är alltid lugn och glad när hon kommer tillbaka från sin skötsel.
Annas pet Grooming har vänlig och tillmötesgående personal. Min hund har sorl i hjärtat och på mediciner. Oroa dig för att ingen grooming-plats kommer att betjäna honom. Tack och lov gjorde Gabby, den stora groomern, ett fantastiskt arbete för Chewy. Att veta att det finns affärer bryr sig fortfarande!!! Tack igen och rekommenderar definitivt
Jag har kommit hit under de senaste fyra åren, jag tog först med min farbröds hund och nu tar jag med min och varje gång jag kommer är servicen fantastisk! Personalen är alltid så trevlig och de gör ett fantastiskt jobb på min chewy! Jag flyttade ut 30 minuter men jag kommer alltid tillbaka hit!
Fruktansvärd!!! Det värsta!!!!! Jag hade skrivit en bra recension men efter byte av ägare förstörde de det genom att skada min bebis!!!! De skar av min hunds alla morrhår och de skar henne precis bredvid hennes privata område! Hur kan de vara så slarviga?!?? Jag var tvungen att ta henne till doktorn, där han diagnostiserade henne med ett djupt skavsår! Otrolig!!! Vänligen om du älskar ditt husdjur, ta dem inte dit.
Jag har använt Annas i 10 år och jag har varit nöjd med skötseln av min hund Albert varje gång. Jag har flyttat till en annan plats men jag är glad över att köra. Irma och Gabby är de bästa vänliga och professionella. Jag uppskattar den här verksamheten
Ännu en nöjd kund! Jag älskar att ta med mina bebisar hit och servicen är så trevlig! Personalen är vänlig och hjälpsam och frisörerna lämnar alltid våra pälsbebisar glada!
Mycket trevlig personal så har aldrig haft några problem här. Jag tar in mina 3 hundar och de ser alltid helt nya och bedårande ut.
Comment on this business

to add Annas Trim & Spa map to your website;