facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Annedals Thai Take Away

Story

Thai Restaurant

Address: Bällstaåvägen 12, 168 70 Bromma, Stockholm, Sweden
Phone: 0812148020
City: Bromma
Zip Code: 168 70


Opening Hours

Monday: 11:00 - 21:00
Tuesday: 11:00 - 21:00
Wednesday: 11:00 - 21:00
Thursday: 11:00 - 21:00
Friday: 11:00 - 21:00
Saturday: 12:00 - 21:00
Sunday: 12:00 - 21:00


related searches: Bun Meat Bun, Järnvägsgatan Thai, Järnvägsthai
Similar places near
Tropical wok Bromma Tropical wok Bromma 3 km Mycket god, och prisvärd, mat från Asien, både för avhämtning eller äta på plats....
Bromma Thai Bromma Thai 4 km Beställde för första gången här i från med hem leverans och fick allt fel. ALLT FEL! ...
Thai-Malee Thai-Malee 4 km Alltid snäll och trevlig och känner igen en när man kommer dit vilket gör det hela me...
Reviews
Jag gav en sista chans efter ca. ett år.... Maten är under all kritik.. smakar illa och luktar illa .. luktar dött.. Thai mat luktar gott annars! ÄT INTE HAR!!! Pad thai .. sämst någonsin!!! Tog en rätt till Pad bamboo... Smakar och luktar dött !!! Har försökt äta här tre ggr. Aldrig mer! Alltid tomt och nu fattar jag varför... Så trist när ni inte tar till ansvar och kritiken! Jag har ingen vinst av att ljuga se till alla dåliga recensioner ni har .. hur kan alla ha fel. Se till att ni ändrar kvalitet och service. Att höra från en ägare kom inte tillbaka!?! Så oprofessionellt!!!
Annedals och järnvägsgatan är samma. Lite luring där tycker jag. Jag tycker inte om riset, smaklöst!, byt sort till något äkta thai, det där smakar överkokt Uncle Bens. Dessutom är det för mycket ris, halvera det. Och nu när jag vet att det är samma ställe så kommer det dröja ytterligare något år innan jag beställer igen. Smaken på maten är helt ok, curry rätterna är lite väl blöta i proportion till andelen grönsaker och protein, vill ni spara pengar så kostar väl inte lite extra protein och grönsaker så mycket mer, mot nöjda och mätta kunder. Man ska inte klämma i sig ris för att bli mätt, dessutom onyttigt.
En Thai restuarang, lite bättre än det genomsnittet. Kanske lite snäll med chilin. Saknade lime-klyftan till min röda curry.Mat: 3/5
Smaklöst, testat tre olika nudel rätter och varje gång har det varit extremt liten portion i jämförelse om du beställer en rätt med ris. Har gett det flera chanser nu men varje gång har det varit smaklöst och små portioner.
Supersnabb leverans och jättegod mat, levereras varm och fräsch utanför dörren. Stora portioner!
125 kr för 4 räkor, ris och lite äggrester. Nej, det här var verkligen inte bra!
Återkommande bra mat och fräsch restaurang finns gott om sittplatser, går alltid hit när jag är i närheten! Helt klart värt ett besök om man är sugen på Thai mat.
Alltid gott här!
Mycket gott matt brukar käka där minst en gång i vecka. Trevliga personal också.
Provade det här stället efer alla reviews och undrar om vi käkat på samma ställe. Beställde en Pad Thai och Kyckling med cashew nötter. Pad Thaien var det sämsta jag ätit någonsin och då har man käkat ett antal dåliga. Sliskigt, soyafärgad sörja med vattnig biff, överkokta nudlar och grönsaker som smakade som jag vet inte vad . Smakade inte ens i närheten av Pad Thai och i ärlighetens namn smakade det inte ens thaimat. Kycklingen smakade stekt kyckling med vattnig buljong och lite olja. Allt kändes så trött och oengagerad. Var jäkligt surt att kasta så mycket mat. Kanske var det en riktigt usel dag i köket? Vi kommer inte prova eller rekommendera det här stället igen.
Comment on this business

Directions to Annedals Thai Take Away with public transportation


Ursviksvägen 160 meters
506
951
Kanalstigen 180 meters
951
Marabouparken 210 meters
196
512
Mariehällsskolan 220 meters
Annedal 230 meters

to add Annedals Thai Take Away map to your website;