facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Annelundsmarschen

Annelundsmarschen

About

Annelundsmarschen är en marsch på 10 km där ni i lag tävlar på välarbetade stationer & avslutar dagen med After Walk. Något för alla, gammal som ung!

Story

Annelundsmarschen riktar sig till alla; gammal som ung. Vi hoppas på lag som består av alla möjliga konstellationer; familjer, kompisgäng, föreningar, företag. Det finns inga krav på hur snabbt man ska ta sig runt. För att deltaga i tävlingarna på stationerna är det lämpligt att man i alla fall är över 12 år. Även de yngre är dock naturligtvis välkomna att följa med under marschen. Marschen är också barnvagnsvänlig.

Efter marschen blir det After Walk vid målgången. Här finns det möjlighet att fika, äta, dricka, umgås och kolla hur det har gått för övriga lag.

Senare på kvällen blir det Musik-Quiz och hålligång till erkänt duktiga trubadurer.

Vi ses!

Address: Skolvägen 8, 52442 Ljung
Phone: 051350847
City: Ljung
Zip Code: 52442



related searches: Annelundsmarschen ljung age
Similar places near
Robsoft Jakt, Vapen och Skytte Robsoft Jakt, Vapen och Skytte 1 km Trevligt ställe här får man hjälp.
Claudia & Michael Hohenstein Lättorp Claudia & Michael Hohenstein Lättorp 10 km Ausstellungen, Gesang,Musik, Theater, Freizeitaktivitäten, regionale und überregional...
Rebecka Tell Eventing Rebecka Tell Eventing 14 km Det självklara valet för dig i all träning eller tävling med din häst eller ponny. Va...
Comment on this business

to add Annelundsmarschen map to your website;