facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Annexet

Address: Globentorget 2 , Johanneshov 121 77, AB, SE
Phone: +46 8 600 91 00
City: Johanneshov
Zip Code: 121 77



related searches: annexet events, ericsson globe events, annexet capacity, annexet stockholm sittplatser, annexet stockholm seating plan, annexet karlshamn, annexet seating plan, globen tickets
Reviews
Jag var med sonen på The Architects och Spiritbox . Annexet levererade som alltid. Bra säkerhet,bra med personal och vakter. En underbar konsert på alla vis.
En av mina favoritarenor när det kommer till konserter! Verkligen gillar Annexet då man som gäst kommer nära scenen/artisten och ljudet är ofta väldigt bra. Bra och effektfullt med balkongen som omger arenan. Längst bak finns det en inhägnat utrymme som serverar starkare dryck, även om priserna är löjligt höga som de tyvärr brukar vara på arenor. De jag kan tycka vore bra är om scenen skulle höjas lite så man längst bak har en större chans att se allt tydligt om man är kortare.
Bra toalettmöjligheter. Stolarna är billiga skräpstolar från typ Rusta. Ingen höjning av golvet baktill så min fru kunde inte se scenen pga för lång person framför. Vem bygger så på 2000-talet?
Jag har aldrig moshat så hårt som här. Till det vackra ljudet av Meshuggahs ösande tampades jag, drypandes av svett, i piten med avklädda herrar dubbelt så stora som jag. Fy fasiken vilket drag! De som stod längst fram och gungade fick även vatten av funktionärerna som kom ut med vattenflaskor. Något som jag tror kan rädda kvällen för en och annan uttorkad stackare.
Konsert med LP, ståplatser. Luftig lokal. Bra ljud. Funkade bra! Vi kom tidigt, annars hade det varit jobbigt att köa, ståendes i trappan, då platsen utanför entrén är ganska liten… Vet ej hur baren/caféet eller WC är då jag ej besökte.
Bra ljud. Bra lokal. Trevlig personal. Garderob 50:- Toaletter fräscha men skulle behövts fler.
Helt suverän show satt lite långt bak men inga långa köer varken in eller ut.
De kändes som att vara på en kryssning, mycke folk vid varje bord och man fick stå och äta. Vi va så besvikna,jag och mina arbetskollegor.
Toppen kväll på Annexet 3 lätt att hitta parkeringsplats i garaget
Bra arena helt enkelt
Comment on this business

to add Annexet map to your website;