facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Annie Bergman - Teater, Text & Trevligheter

Annie Bergman - Teater, Text & Trevligheter

About

Annie Bergman är utbildad teaterpedagog med musikdramatisk inriktning, som tar uppdrag inom regi, undervisning, textskapande, textbearbetning etc

Story

Annie Bergman, alltså jag, är sedan 2004 utbildad teaterpedagog med musikdramatisk inriktning. Hon är även utbildad gymnasielärare i Svenska (och Religion, vilket visade sig inte vara så showigt).

Annie (fortfarande jag) har erfarenhet av arbete med regi, drama- och teaterundervisning och textförfattande för revy och scener i Jönköping. Hon har även medverkat i 6 revyer, varit statist i TV-såpa, körat till Galenskaparna och After Shave, varit skådespelare i bl.a en uppsättning av den musikdramatiska pjäsen Blodsbröder, jobbat som spöke på Gröna Lund, samt turnerat med en barnteaterföreställning i Sverige med hjälp av en opålitlig folkabuss och ett knippe desto pålitligare medaktörer.

Inom företaget (som är jag) finns även erfarenhet av uppdrag i stil med värdinneroller och middagsunderhållning i form av sånginslag och/eller trevlighetsfrämjande karaktärer.

För uppdrag eller förfrågningar kontakta mig via meddelande eller mejl.
Hälsningar
/Annie

Address: Violgatan 11, 565 32 Mullsjö
City: Mullsjö
Zip Code: 565 32


Comment on this business

to add Annie Bergman - Teater, Text & Trevligheter map to your website;