facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Annikas Pärlor

Annikas Pärlor

About

Florist-inspireras av naturen. Tillverkar smycken. Butik i Blomsterverksta'n. Blomsterkurser. Skapar, drömmer och är kreativ i min verkstad. Säljer A'vera.



"Gårdsbutik, florist, blomsteraffär, trädgårdsdesign, lokalproducerat, hantverk, tillverkar smycken, kursverksamhet, aloe vera produkter - A'vera"
Address: Frövet 305, 446 92 Skepplanda
Phone: 0706274656
City: Skepplanda
Zip Code: 446 92


Similar places near
Grönnäs Autoservice Grönnäs Autoservice 1 km Bästa platsen jag har varit på
Out of Town Stables Out of Town Stables 1 km Utmärkt, trivsamt och väldisponerat
Dekaler UF Dekaler UF 2 km
Stall Alfhem Stall Alfhem 2 km Utmärkt, trivsamt och väldisponerat
Reviews
Annikas Pärlor är en härlig upplevelse! Gårdsbutiken ligger precis bredvid Pilgrimsleden Göta Älv mitt i natursköna Skepplanda! Här finns hantverk, lokala delikatesser, virkade krukor från Miss E och massor av fina saker till trädgården. men framförallt blommor av alla slag. Och vilken service! Jag rekommenderar verkligen Annikas Pärlor! För dig som vill ha en unik, personlig och inspirerande upplevelse. Och till dig som söker efter praktiska ting till hem och trädgård och som vill ha kvalitet och unikitet!
Mysig gårdsbutik med mycket trädgårds dekorationer. Trevligt bemötande och mycket hjälpsam.
Annika är alltid glad och trevlig. Det finns alltid något nytt och hon köper in blommor och trädgårdsdekorationer av bra kvalité. Butiken ligger inne på gården. Det finns ett fräscht utedass om man behöver toalett. Det går bra att betala med kort och swish. Det går att köra hela vägen in och det är plant så att det går att ta sig fram med rullator eller barnvagn. Inne i butiken finns krukväxter, hantverk, honung, choklad, must, mm. Det går att beställa buketter och begravningsbinderier. Hon har mycket rimliga priser.
Fint ställe med väl valda växtliga produkter och många inredningsprodukter för både inomhus- och utomhusanvändning. Platsen flödar av natur och inspiration. Dessutom personligt bemötande!
Kransbindning var fruktansvärt trevligt. Pedagogisk och tålmodig - rekommenderar starkt.
Väldigt bra utbud och god service.
Det var en pärla FINA växter och metallkonst
Mysigt ställe.
Comment on this business

to add Annikas Pärlor map to your website;