facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Anpassarna Körkort AB

Anpassarna Körkort AB

About

Välkommen till Anpassarna Körkort AB – Vi är en trafikskola som specialiserat sig på utbildning för personer med speciella behov.

Story

Välkommen till Anpassarna Körkort AB – Trafikskolan för dig med, eller utan funktionsnedsättning. Oavsett om du har problem med teorin eller den praktiska körningen är vi skolan för dig!

Vi är en trafikskola som specialiserat sig på utbildning för personer med speciella behov som en traditionell trafikskola inte kan möta. Vi erbjuder utbildning samt boende för våra elever, körkortsutbildning på internat.

Sedan 1969 har vi bedrivit trafikskoleverksamhet för personer med speciella behov. Har du behov av specialutrustning för att köra bilen, då har vi utrustningen!

I dagsläget har vi bilar utrustade med bl.a.;
Handreglage för gas och broms med el funktioner för exempelvis blinkers.
Vänstergas och rattspinnare med el funktioner på ratten för bl.a. blinkers samt hel- halvljus.
Specialpedaler för kortvuxna samt sätesförhöjningar.
Miniratt med alla elfunktioner, möjlighet att låsa fast permobilen i bilen.
Joystick för styrning, gas och broms i bil med ramp.
Vi har givetvis möjlighet att erbjuda utbildning med automatlåda för dig som inte är intresserad av den manuella växlingen.

För dig som har svårt för teoridelen så har vi Sveriges bredaste erfarenhet av utbildning för elever med exempelvis; Läs- och skrivsvårigheter (Dyslexi), ADHD, Aspergers syndrom och Autism m.m.

Vi jobbar individuellt med varje elev även kring teorin, vilket är en förutsättning för många av våra elever.

Address: Bergslagsgatan 40, 776 32 Hedemora
Phone: 0225-14473
City: Hedemora
Zip Code: 776 32


Similar places near
Görans Trafikskola Görans Trafikskola 637 meter Utbildar på personbil, MC, tunga släpvagnar och moped. Vi är också godkända riskutbil...
Reviews
Har nu varit här i snart tre veckor. Väldigt hjälpsamma och trevliga lärare. Trevligt boende som har det mesta man kan tänka sig behöva under tiden som man ska ta körkort. Boendet är på baksidan av körskolan med en passage inomhus mellan boendet och körskolan.
Sedan 1969 har vi bedrivit trafikskolsverksamhet för personer med speciella behov.  Även om det är den huvudsakliga målgruppen som trafikskolan vänt sig till så är givetvis alla elever lika välkomna. Många elever önskar bara att ta sitt körkort i en lugnare miljö och i mindre grupper än vad en trafikskola normalt kan erbjuda. Hos oss är miljön hemlik då vi bedriver trafikskolan i en vanlig villa med plats för elevhemsboende vid Internatutbildning. Har du behov av personlig assistent så tar du med dig  assistenten som  bor på skolan med dig. Om man bor på internatet under sin körkortsutbildning så serveras frukost, lunch och fika under dagen. Lunch beställer vi från ett cateringföretag. Under kvällstid och helger finns ingen personal på trafikskolan så då lagar man sin kvällsmat själv. Det går även bra att beställa en extra matlåda till kvällen om man hellre vill det.
Comment on this business

to add Anpassarna Körkort AB map to your website;