facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Antep Kebab Kommanditbolag

Address: Drottninggatan 35 , Karlstad 652 25, D, SE
Phone: +46 554 402 99
City: Karlstad
Zip Code: 652 25



related searches: Antep kebab kommanditbolag reviews
Reviews
Jobbig miljö när både TV'n och stereon är igång samtidigt. Servicen var som man kan förvänta, men tyvärr var det viktigaste under all kritik...... maten..... Hur kan någon tro att bernesås på pizzabotten med tomatsås är gott? När det snålas så mycket på fyllet blir detta en upplevelse jag avråder er ifrån. Öka priset och servera en hel pizza, inte en halv! Kan vara att dom serverar andra rätter som är bra, men för egen del avråder jag på det starkaste!
Funkar jätte bra man ringer och maten är alltid klar i tid och god är den med. Ägaren är underbarMat: 4/5
Det var fantastisk mat men det var att jag fick inte min mat efter 10 min och tydligen så har jag inte beställt men bästa restaurangen i KarlstadRekommenderade rätterAlexander Kebab
Jag åt en schnitzel det var gott men lite små portionerMat: 5/5
Kaffe ingick i lunchen fick kall kaffe, påpekar detta och blir erbjuden att kaffet kunde värmas i micron sa att jag vill ha nykokt kaffe men det skulle inte gå. Blir nog inget mer besök där Tillgänglighet för rullstol: Ingen hög trottoar
Synd att läsk inte ingår till all mat i lunchmenyn. Men god mat och en trevlig ägare.Mat: 4/5
Jag tycker Antep är en bra restaurang för avhämtning av pizza, kebab mm. Har aldrig ätit på plats då den ligger ett stenkast från mitt arbete och är perfekt för lunch/middag. Trevlig personal som tar hand om gästerna med ett leende.
En fin tunn pizza i min smak, välgräddad men inte bränd. Stor och mättande. Ändå billigt. Såg dom komma med en då jag kom in, "en sån till mig också" blev det, så ingen aning om namnet, tyvärr! : En tisdag ca.18.30 stället lugnt, bara skönt att se på folk och äta gott i väntan på buss.
Det sämsta maten jag någon sinne har ätit
vissa personal riktigt otrevliga, man känner sig inte välkommen. Maten är överprisat och snåla portioner. Rekommenderar starkt en annan resturang där ni får mer för pengarna.
Comment on this business

to add Antep Kebab Kommanditbolag map to your website;