facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Antica Vineria Italia

Address: Clemenstorget , Lund 222 21, M, SE
City: Lund
Zip Code: 222 21



related searches: Antica italy, Antica vineria menu
Similar places near
Alfredos Pasta Alfredos Pasta 685 meter Mycket god glutenfri pizza. Bra pris. Väldigt mysigt. - det var lite ofräscht när pe...
Reviews
Mycket bra pizza och väldigt mättande!
Tack för en supermysig kväll med underbar pasta. Så kul med ett äkta italienskt ställe i Lund som bjuder på god mat och gott vin. Den enda kritik jag kan ge är att vitlöksbrödet var väl vitlökigt säger jag som annars älskar vitlök, samt att det alltid är trevligt att bli erbjuden vatten. Men förövrigt super!
Oproffsig service från en ung tjej som är varken serviceminded, kunnig eller särskilt trevlig. Jag kände mig inte alls välkommen som kund den dagen jag kom dit. Ett ok glas vin , läs=ett halvt glas. Vissa rätter är goda. Andra sådär . Mysigt ställe ändå och som kunde ha stor potential, med kunnig, erfarna servitör; det ligger bekvämt centralt och i en trevlig byggnad, men något viktigt saknas för att man ska verkligen trivas och komma lite oftare hit.
Skönt och anspråkslöst, men med mat som är kärleksfullt och noggrannt tillagad. Italiensk, eller rentutav siciliansk mat med underbara smaker och finaste balans. Kött, fisk, pasta och desserter på hög nivå plus ett härligt sortiment italienska viner och aptitliga ölsorter. Vineria Antica är lika attraktivt som lunchställe och som middagstillhåll. Humana priser.
Blev tyvärr besviken. Mysigt ställe men lurades på innehåll. Beställde pasta med karl-johan svamp vilket jag är väldigt förtjust i men fick champinjon istället. Var uppenbart men ingen ursäkt då jag påpekade detta. Inte ok!
Lunch den 13 augusti 2018. Bedrövlig mat, knappt ätbar torr lasagne från förra veckan. Riktigt dåligt ställe, även salladen var gammal.
110 kr för en enkel öl!!! Hur kan detta vara möjligt? Se upp för priserna på resten av utbudet. Du kan bli grundlurad, tyvärr.
Testa kött och fisk trerätters meny och båda var extremt goda. Enda är att jag inte fick väljha hur jag ville ha köttet.
En trevlig vinkrog med skön intim känsla där man kan koppla av i trevligt sällskap utan alltför hög ljudnivå. Bra kvarterskrog med känsla för litet sällskap.
Bra pizza. Dock är intrycket av skinkan billig. Men å andra sidan är det rätt hyggliga priser. Jag rekommenderar stället.
Comment on this business

to add Antica Vineria Italia map to your website;