facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Antika restaurant

Antika restaurant
Address: nygatan 27B, 15172 Södertälje
Phone: 08-38 88 38
City: Södertälje
Zip Code: 15172


Opening Hours

Monday: 10:00 - 22:00
Tuesday: 10:00 - 22:00
Wednesday: 10:00 - 22:00
Thursday: 10:00 - 22:00
Friday: 10:00 - 23:00
Saturday: 10:00 - 23:00
Sunday: 10:00 - 22:00


related searches: Struga restorani, Restorani pokraj reka
Reviews
Underbar mat och mycket trevlig personal, Prisvärt! Helt fantastisk mat.. har ni inte provat där än! SÅ GÖR DET! Lovar att ni kommer inte ångra er. En av dem bästa restaurangerna
God frukost som blev Fateh med nybakat bröd och färska grönsaker. Smaken på Fateh var 7/10, brödet 3/10, grönsakerna var färska så 10/10 Personalen var trevliga och hjälpsamma.
God mat. Trevliga personal. Mysig och Gammalmodig dekoration. Trångt när det är fullt. matlagning kan dröja ett tag. Annars, rekommenderas!.
Maten smakade riktigt bra. Lokalen var fräsch och personalen jättetrevliga. Hit kommer jag tillbaka.Rekommenderade rätterGrill
En av de bästa restaurang i Södertälje. Jag tycker om deras mat och service. Jag har bara ett litet problem när jag håller på att äta och se en fluga som flyger runt omkring maten ‍. Önskar om de kan fixa problemet.
Jätte god mat god service priser helt lagom dyrt. - personals klädsel fel kod för att vara resturang , man bör inte ha på sig tajta leggings och magtröja för visa sin kroppsdelar. Borde vara professionellt.
Åt här för första gången och det var en smaklig upplevelse! Så god grillad kyckling med frasiga pommes och goda röror till. Ser fram emot att prova följande rätt ur menyn Parkering: Stor parkering precis mittemot! Var noga med att betala avgiften i rätt automat, det gjorde inte vi
Mycket trevligt ställe och god mat
تسلم الأيادي. قاورمة بالفخارة مع بيض طعم خرافي، توشكا و تبولة فرش درجة أولى . Libanesisk-syrisk mat full av smaker av liv och lycka. Jag rekommenderar starkt att prova tabbouleh. Tack till alla.
Maten var magisk och personalen var jätte trevliga. Skulle rekommendera att beställa fakhara med oxfile. En mycket stark femma.
Comment on this business

to add Antika restaurant map to your website;