facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Antikgården

Address: Rödebyvägen 2, 370 30 Rödeby
Phone: +4645540979
City: Rödeby
Zip Code: 370 30



related searches: Antikvitet, Esrum antik, Osted Antik
Similar places near
Rödeby Antikt Rödeby Antikt 21 meter Väldigt mycket saker med nagg och stort slitage. Mest enkla loppisprylar. Om det finn...
Prylboden Karlskrona Prylboden Karlskrona 5 km Om alla som besöker prylboden kunde lära sig vart det ligger och börja parkera som fo...
Reviews
Här hittar ni mängder av skatter. Så fantastiskt ställe för som älskar återbruk! Som att gå runt i ett museum, rum för rum. Ögonen får anstränga sig för att inte missa något. Fin service dessutom. Allt från möbler, porslin, tavlor, speglar, pynt mm. Sätt av lite tid bara, tiden springer snabbt iväg när man är här. Ett måste att besöka om ni ska till Karlskrona!
Väldigt mycket att kolla på dock känner jag att vissa objekt är för högt prissatta
här kan man hitta massa olika saker. Både sådant som är fint i hemmet men också småkrafs. I största ladan lite dammigt på några ställen. Har fyndat flera vinylskivor som är tämligen svårfunna för 15 kr styck.
Massor med saker, kan lätt lägga ett par timmar här och hittar alltid något. Minus för att det är rätt skräpigt och smutsigt, nog för att det är gamla grejer och en lada men lite fräschare ordning hade inte skadat. Och så trasigt och sprucket porslin från 80 talet kanske borde slängas istället, det drar också ner intrycket för mig.
Ett antik o loppismekka. Flera lador- även övervåning. Här finns allt.
Hur mycket grejer som helst!
Väldigt mycket saker med nagg och stort slitage. Mest enkla loppisprylar. Om det finns något med ett välkänt/intressant märke så är det normalpris eller dyrare.
Man hittar alltid något när man är här. Trevlig personal som man kan fråga om man letar efter något speciellt
Väldigt stor lokal med mycket av det mesta. Det enda är att det hade kunnat vara ett lite mer varierat utbud. Det är mycket porslin, möbler och prydnader men lite mynt, silver, pennor, rock n roll vinylskivor osv.
Besöker du detta ställe sällan lär du ändå känna igen flera saker till samma och i stort sett orubbliga priser, detta rätt det kanske gått ett år eller två mellan besöken. Borde byta namn till "Hack i skivan"
Comment on this business

to add Antikgården map to your website;