facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Antjärns Camping och Stugby

Address: Antjärn 113, 871 91 Mark (commune)
City: Mark
Zip Code: 871 91



related searches: Norrfällsviken Camping, First Camp Sundsvall
Reviews
Liten fin plats men kunde varit lite bättre skick. Bra pris. Nära stan men mitt i skogen och en mysig tjärn på plats. Brygga och bastu vid stranden. Mysigt. Promenadmöjligheter: Ligger på landet. Många vägar att gå.
Ägaren talar enbart tyska, kan bli lite roligt då han talar in i ett översättningsprogram som översätter av lite varierande kvalitet. Annars är han mycket hjälpsam, så att checka in var inga större problem. Vi ställde vagnen där bara för att ha något att sova i, gjorde aktiviteter på dagarna. Till detta var det helt perfekt.Tjänst: 4/5
Jätte fin liten camping med rena o fina stugor! Fantastisk utsikt och lugnt o skönt!Rum: 5/5
Otrevlig tysk ägare. Jag och polarna tänkte stanna för en kort fika. Blev utskällda på tyska och bortjagade.
Fin plats nära E4. Servicehuset behöver renoveras....
Mitt tredje besök, tidigare hade stugor ned dusch/wc som var helt perfekta. I år bara en röd stuga, helt ok för en natt. Däremot wc och dusch i servicehuset gamla, slitna och håller inte standarden för 2020 talet, känns inte fräscha och jag hatar wc kabiner där alla ljud från grannkabiner hörs. Med ett modernt servicehus hade det varit en perfekt övernattninsplasts för resande mellan Stockholm och övre Norrland.
Rolig upplevelse. Tysktalande troll som i slutändan välkomnar trotts att inchekning slutats kl 20. Fick stuga med dusch och WC. Schlafen i en stuga som lutar en aning : Saknades mörkläggning över fönstrerna för bättre sömn. Plus att E4 hördes ganska lite. Badplatsen var inte alls tilltalande.
Mycket trevlig camping plats. Trevlig camping ägare som tog emot oss. Pratar tyska och lite svenska.Fint område. Fräscha toaletter och dusch. Lite gammalt och slitet. Men fungerar bra och viktigast. Det var mycket fin ordning och städat. Rekommenderas. Mikael och Kicki
Okej för de pris man betalar
Otevligaste personalen som enbart talar tyska, men verkade förstå viss engelska. Bad min man köra genom den uppfällda grindstolpen, vilket han gjorde. Tydligen gick det för sakta eller nåt jag promenerade genom varefter min man började köra, men den slog igen på sovalkoven på vår husbil. Husbilen klarade sig, men bommen blev sne - han som jobbade försökte rätta till den - så den gick av. Därefter ringde han polisen för att min man skulle ha kört på grinden innan den öppnats helt. Tysken hörde att vi hade hund i bil jag sa att de är små sällskapshundar, och han informerade att vi absolut inte fick gå mot vattnet/bryggan, för där var hans icke snälla hundar ovcharkor?.
Comment on this business

to add Antjärns Camping och Stugby map to your website;