facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Aortasjukdomar Sverige

Aortasjukdomar Sverige

About

En sida om aortadissektion och relaterade sällsynta aortasjukdomar på svenska, med länkar till andra sidor internet.

Story

AortaDissektion är en sällsynt och mycket dödlig sjukdom. Den är mycket svår att diagnosticera främst då den är så ovanlig. Med hjälp av till exempel datortomografi (CT) eller magnetröntgen (MR) kan man ställa en säker diagnos. Den drabbar 30 personer av en population på 1.000.000 (en miljon) per år. Många dör innan de når sjukhus, i brist på rätt diagnos eller som en svit till exempel en mycket omfattande operation. Därför finns det också mycket få överlevare.

Denna sida har tre huvudsyften. Dels att synas på olika sätt så att överlevare som ännu inte hittat andra skall kunna göra det, och hitta vägen till grupper och föreningar med andra överlevare.

Som andra syfte att öka medvetenheten kring AortaDissektion hos alla er som kommer i kontakt med denna sida genom de länkar till andra sidor och publicerad information som ges.

Det tredje syftet är att på sidan presentera länkar till information om sjukdomen Aorta Dissektion som finns att finna på internet.

Sidan är helt ett privat initiativ av mig, Timo Söderlund, som lever med AortaDissektion Typ A sedan 1 oktober 2012.

Det är ingen medicinsk sida, utan är gjord för de syften som angivits. Inlägg eller kommentarer kan därför inte användas som medicinska råd, utan man skall alltid vända sig till en läkare för sådana.

Jag hoppas att du hittar länkar på sidan som ger dig glädje.

Address: 51833 Sandared
City: Sandared
Zip Code: 51833



related searches: sandared ikea, sandared pouffe
Comment on this business

to add Aortasjukdomar Sverige map to your website;