facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for AOS - AV OLIKA SLAG, Butik

AOS - AV OLIKA SLAG, Butik

About

Fin liten second hand butik i centrala Krokek med kläder & ting. Jobbar med välgörenhet!

Välkommen till den lilla butiken med det stora hjärtat!

Story

Denna sida angår vår butiksförsäljning på kommission av b.la. kläder.

Gäller ditt ärende uthyrning av fastigheter, lägenheter och lokaler eller andra delar av företaget, hänvisar vi direkt till den sidan.

https://www.facebook.com/aosbolag/


Butiksinformation:
Vi är en modern butik, centralt beläget i vackra Krokek/Kolmården. Du kan enkelt ta dig hit per fot, med bil, buss eller tåg. Vi har gratis parkering i mån av plats i vår rondell. Kör ej runt huset, tack.

Lokalen är belägen i en källardel under en privat villa. Tomten är privat men under våra öppettider delar vi den gärna med er. Alla saker är privat ägo men får vid försiktighet, snällt användas.

Trappen ner till källaren är brant, vänligen gå försiktigt så ingen gör sig illa. Ledstång finns, men ej hiss eller ramp. Lokalen är därmed inte handikappanpassad. Det finns heller ingen toalett att låna. Däremot finns en tv, lek och myshörna att nyttja för våra viktigaste kunder – BARNEN.

När du lämnar in dina kläder och saker till oss får du ett eget konto där allt registreras. Kassan håller sedan automatiskt reda på när dina saker säljs och betalar per automatik ut din ersättning till angivet konto. Vi delar lika 50/50. En registrering går snabbt att göra och är obligatoriskt vid första inlämningen. Du kan när som helst meddela oss när dina uppgifter ska tas bort.

Vi tar även emot saker att sälja vars vinst ska gå till välgörenhet. Meddela detta vid din anmälan för inlämning.

För att handla krävs ingen registrering utan fungerar som i vilken annan butik. Våra betalmedel är kontant, kontokort eller Swish. Vi föredrar Swish och kontokort i första hand för att hålla nere kontanthanteringen och risken för att utsättas mot rån. Alla pengar skyddas med stöldlås, utrustade med färgpatroner. Inga kontanter förvaras i lokalen nattetid.

Lokalen samt fastighetens omgivningar är utrustade med kameraövervakning. Allt snatteri samt stölder polisanmäles omgående.

Det mesta i butiken är inlämnade varor i fint skick, men vi erbjuder alltid något nytt också.

Lokalen är i dagsläget inte så stor men det finns möjlighet att expandera om intresset för oss blir större.

Varmt välkommen in till den lilla butiken med det stora hjärtat!


Address: Sjöviksvägen 75, 618 30 Kolmården, Östergötlands Län, Sweden
Phone: 0703-61 71 91
City: Kolmården
Zip Code: 618 30


Comment on this business

to add AOS - AV OLIKA SLAG, Butik map to your website;