facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ApartDirect Älvsjö

Address: Götalandsvägen 207b , Älvsjö 125 44, AB, SE
City: Älvsjö
Zip Code: 125 44



related searches: ApartDirect Stockholm, ApartDirect Solna, ApartDirect Hammarby Sjöstad, Motel L Älvsjö, ApartDirect wifi, Apartdirect contact, ApartDirect Gamla Stan
Similar places near
Scandic Talk Scandic Talk 489 meter
Reviews
Absolut sämsta stället jag någonsin bott på. Har bokat två nätter men flyttar nu ut i förväg efter endast en natt. Lägenheten ligger mitt emot solen och det sitter lås på fönsterna så att man inte kan öppna dem. Samtidigt blåser "kylaren" så pass lite luft är satt på max att i princip ingenting händer med temperaturen. Det står att det kan ta upp till 4 timmar att bli kallt men kallt blir det aldrig. Det är 30 grader i lägenheten just nu. Inte nog med att det är varmt, det är dålig luft eftersom det inte går att vädra. I övrigt så saknas tvål på toaletten och köksredskapen är inte helt rena. Vill du få tag i någon för att få hjälp är det mycket svårt då det inte finns någon bemanning och telefonöppet har det endast ett par timmar under dagen.
Perfekt boende om man ska vara på Stockholmsmässan ett par dagar. En helt ok liten lägenhet med en fin utsikt. Bara ca 10 minuters promenad till mässan.
Mindre lägenhet än på bilderna. Men mycket mycket nytt och fint allting ...
Vilken utsikt! Jag vill bo här.
rent och fint, bra koncept.
Enkelt och trevligt boende!
Fräscht och enkelt
Bra och fräscht
Comment on this business

to add ApartDirect Älvsjö map to your website;