facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Apotek Hjärtat

"Apotek Hjärtat är Sveriges största fristående apotekskedja. Vi vill hjälpa dig till bättre hälsa och ökat välbefinnande genom ett bredare sortiment, bättre rådgivning och utökade tjänster. På Apotek Hjärtat kan du både hämta ut dina receptbelagda mediciner och handla receptfria läkemedel. Välj bland noga utvalda varumärken inom hudvård, hårvård, makeup, kost och hälsa. Apotek Hjärtat är en del av ICA Gruppen."
Address: Lågskärsvägen 12 , Johanneshov 121 55, AB, SE
Phone: +46 77 140 54 05
City: Johanneshov
Zip Code: 121 55


Opening Hours

Monday: 10:00-18:00
Tuesday: 10:00-18:00
Wednesday: 10:00-18:00
Thursday: 10:00-18:00
Friday: 10:00-18:00


related searches: apoteket hjärtat öppettider, apoteket hjärtat logga in, apoteket hjärtat rabattkod, apoteket kronan, hjartat translation, apotek lund, apoteket ab, apoteket ica maxi
Similar places near
Apotek Myran Apotek Myran 2 km Har bara goda minnen från apoteks gruppen. Snabb handläggning tydlig personal underlä...
Reviews
Fantastisk hjälpsam personal och ursel luftkvalité. Jag rekommenderar att undvika besök för astmatiker eller allergiker.
Efter att beställt medicin i e handel så får jag först ett meddelande att det är försenat. När jag sen får meddelande att min medicin finns att hämta så är det stängt pga lunch. Då jag själv fick offra min lunch för att hämta min försenade medicin så blir man lätt upprörd. Synd att dom inte kunde meddela det i smset när dom skrev att medicinen gick att hämta. Fick stänga min egen verksamhet för att hinna dit innan dom stängde för kvällen.
Fick medicin som hade sista utgångsdag innan jag skulle kommit halvvägs igenom behandlingen. Upptäckte när jag kom hem, och åkte tillbaks omedelbart för att byta ut. Innehavaran vägrade trots att förpackningen var obruten och jag hade kvittot i handen... En lurendrejare som dumpar gammal medicin på kunderna! Färdighandlat på det mygel-apoteket....
Mycket trevligt och hjälpsam personal. Stor tack till Apotekschefen.
Oerhört trevlig och hjälpsam personal, som verkligen tog sig tid. Lever upp till namnet!
Väldigt trevlig personal. Jag blir glad varje gång jag besöker Apotek Hjärtat Kärrtorp!
Mycket trevlig och hjälpsam personal
Riktigt proffsiga och bra. Toppen utbud!
Hjälpsamma trevlig kommer tillbaka
Mycket omtänksam personal.
Comment on this business

to add Apotek Hjärtat map to your website;