facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Apoteket AB Kronan i Ödeshög

About

Lokalt apotek i Ödeshög bra utbud och bra service



"Din hälsa är allt för oss. Vi är här när du är sjuk och när du vill vara frisk. Här kan du få rådgivning, hämta ut recept, handla egenvård & receptfria läkemedel. På utvalda apotek kan du vaccinera dig, göra hälsokontroller och provtagningar tillsammans med Doktor24. Du kan även lämna överbliven eller gammal medicin hos oss och passa på att hämta ut din beställning från nätet. Som medlem i vår kundklubb får du bonus på allt du handlar och fantastiska erbjudanden och priser. Allt för att du ska må bra."
Address: Skolgatan 3, Ödeshög
Phone: 0771450450
City: Ödeshög


Opening Hours

Monday: 08:30 - 18:00
Tuesday: 08:30 - 18:00
Wednesday: 08:30 - 18:00
Thursday: 08:30 - 18:00
Friday: 08:30 - 18:00

Reviews
Jag kan förstå att öppettiderna begränsas under sommarveckor men att bara låta en receptarie vara i tjänst är inte acceptabelt. Dessutom tycks hela tiden denna person prioritera kunder som skall hämta ut receptbelagd medicin framför ”vanliga” kunder. Mycket dålig service med oacceptabla väntetider blir resultatet.
Om detta är apoteket.se sida så är det väldigt dålig information om öppetiderna för apoteket som är i ödeshög. Personalen på apoteket i ödeshög säger att på apoteket.se sida så står det de rätta öppetiderna som är nu, men det gör det då verkligen inte och det var tyvärr så här förra året också med problem att det stämde inte / En besviken kund i Ödeshög.
Det är bra ingen trängsel. Bra och hjälpsam personal
Dålig attityd från en av personalen.
Toppen service och trevlig personal.
Dåligt, knappt öppet, inte tillräckligt med personal, inte fullt lager, måste alltid beställa. Stäng ner den. Öppna ett nytt ställe inom ICA precis som Tranås
Comment on this business

to add Apoteket AB Kronan i Ödeshög map to your website;