facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Appetito Ristorante Italiano

"Italiensk mat på italienskt vis är slow-food när den är som bäst."
Address: Högfjällsgården Fjällvägen 84 , Sälen 780 67, W, SE
Phone: +46 280 266 44
City: Sälen
Zip Code: 780 67



related searches: buon appetito houston, 2231 w holcombe blvd houston tx, buon appetito restaurant, pizza 77030, buon appetito restaurant houston, tx 77030, italian restaurant on washington, buon appetito houston reviews, restaurants near wyndham houston medical center
Reviews
Tog 6 rätters och blev positivt överraskad. En bit Italien inspirerad av svenska råvaror. Vi kommer definitivt tillbaka. Bra service fick vi av servitrisen och en otroligt kunnig sommelier. Vissa rätter blev uppätna innan jag kom på att ta kort
Vi som familj är inbitna gäster på Lammet och Grisen! Så när min fru sa att vi skulle gå ut och äta, hade både jag och mina söner en stor förväntan på att åka till Lammet och Grisen. Så besvikna blev vi när min fru körde ner till en ny resturang Appetito. Inte roligt, gav vi alla pojkar uttryck för. Så vi kom in i en varm och ombonad miljö som kändes mer som ett vardagsrum än en resturang. Vi möttes av ägaren som genast fick oss att lyfta blicken högt över våra egna förutfattade meningar. Det blev avsmakningsmeny och vin paketet för min fru och äldsta son. Som en gammal chefkock med erfarenhet av internationell och nationell matlagning är jag väldigt svår övertygad. Mitt sista erbjudande som jag tackade nej till var Chefkock på Rosenbergs slott. ett av de kungliga slotten i Sverige. Är det något som vi kommer att fortsätta att gå till. Ja, givetvis kommer vi det. vi är redan inbokade!! Rekommenderar denna restaurangen för deras engagemang, kunskap och råvaror som lyfter hela besöket till en otrolig nivå. Nu är vi på återbesök och äter en avsmaknings meny. Spännande meny och fantastiska smaker som verkligen gifter sig med varandra. Menyn bygger upp i styrka och smak. Även om det är en bra balanserad smak är utförandet av de olika rätterna lite under eller över i tillagningen. Tortellinin med gorgonzola, päron och hasselnötter. Var tyvärr lite för under kokt som lämnade en bitig tugga. Saffransrisotto med parmesan var så pass överkokt att kärnan hade förvandlats gröt. Så en saffrans smakande risgrynsgröt med parmesan blev resultatet. Tyvärr fortsätter missöden som byter av varandra. Ryggbiffen som skulle serveras medium var så länge i ugnen att det blev nära en pullpork. Köttet var så torrt att inte ens såsen eller rotfrukterna kunde möta sandstormen i munnen. Nu hoppas jag att ostarna och desserten ska rädda denna 750 kr middag per person. Så nu är det lammet och grisen som blir favorit igen..
Absolut bästa restaurangen i Sälen just nu. Mycket trevlig och avslappnad atmosfär. Lugn och trevlig personal som gärna sätter sig ner vid bordet och berättar om maten och vinet. Grym kvalitet på råvaror, aprikos och senapsmarmeladen till anklevern var gudomlig. Ganska populär så boka bord. Stort Grappa och vinutbud. En bit äkta Italien i Sälen, åk hit.
Dyrt, små portioner, vi hamnade tydligen i hörnet som restaurangen glömt, dålig service, tog 75 minuter mellan rätterna..kyparen luktade svett. Ändå ok smak på den lilla portion man fick. Kul historier om maten och Italien men det kompenserade inte det övriga. Aldrig mer.
Otroligt dyrt, SMÅ portioner och halvdålig kvalitet. Förstår inte hur de fått dessa bra recensioner, måste vara folk som inte ätit bra restaurangmat innan.. Första och sista gången.
Fin fint italienska mat med för lite proportioner bara. Rekommenderar äkta pasta och jätte champinjoner
Stort tack för en fantastisk mat-och dryckupplevelse. Väl avvägda smaker och en service i världsklass!
De har supergod mat, väldigt trevlig personal. Allt var verkligen toppen!
Tog en after walk med öl och charkuterier. Fantastiskt trevligt ställe och trevlig personal
Det här stället är värt att ta en extra sväng till. Fantastiskt god mat och vilken superhärlig personal. Vi har fått en ny favorit i Sälen!
Comment on this business

to add Appetito Ristorante Italiano map to your website;