facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Aquarelle Restaurang & Konferens

"Jonas och Åsa Blomqvist startade Aquarelle tillsammans 1999. Från början låg vi på tredje våningen men när vi fick möjlighet att flytta ner till bottenvånigen 2005 tvekade vi aldrig. Vi fick då möjlighet att öppna vår Take Away-butik och större och bättre produktionsytor. Varje dag serverar vi flera hundra lunchgäster i restaurangen och många hämtar också sin lunch i vår butik. Vi har även en stor cateringverksamhet där vi lagar, levererar och serverar mat på möten, jubileum, After Work, bröllop, kundevent, parmiddagar, tjejkvällar, fester etc etc.Målet är att laga lite godare mat och ge lite bättre service varje dag. Och att vara hovleverantören av måltider och event till företagen och familjerna i Västra Göteborg med omnejd"
Address: St. Åvägen 7 , Askim 436 34, O, SE
Phone: +46 31 68 23 83
City: Askim
Zip Code: 436 34



related searches: Aquarelle restaurant menu
Reviews
Trevligt, mysigt och mycket god mat! Hit kommer jag gå igen! Mat: 5/5
Oerhört fin mat för 114 kr. Jämn kvalitet. Ska man käka gott ska du åka hit. Punkt! Däremot är det väldigt hög ljudnivå, när det är lunch tider. Jag tror att de är medvetna om det. Fixa ljudnivån så den går ner till hälften så är det här stället ett himmelrike för dina sinnen. Rekommenderas å det starkaste.
Välbesökt, Serverar flera olika rätter så det finns alltid nåt som passar. Klarar hantera många besökare och då blir det förstås lite löpande band känsla. Men bra.Mat: 4/5
Fenomenalt bra lunch. Smidigt system med betala först och beställ sedan. Prisvärt och vällagatMat: 5/5
Perfekt catering till AW på kontoret. Gott, fräscht och rikligt med mat som levereras i tid!Mat: 5/5
Toppen service och god mat! *Vi köpte julbord för över 50 pers. Det gick så smidigt som bara kunde. Rekommenderar starkt
Omtyckt lunchrestaurang! Maten känns fräsch och smakar gott. Ofta mycket folk så vi brukar komma tidigt, så är det lättare att hitta en sittplats.
En klassisk lunchrestaurang i Sisjön. Brett utbud av husmanskost. Vällagat med mycket tillbehör
Är du vegetarian så får du en svamp risotto som är vattnig och kall, fruktansvärt äcklig.Mat: 1/5
En av stans bästa och smidigaste lunchkrogar. Superduktiga på catering. God stämning bland personalen. Rekommenderas varmt.
Comment on this business

to add Aquarelle Restaurang & Konferens map to your website;